Бареков: БДЦ се управлява от два центъра - ГЕРБ и ДПС

  • 14 март 2015 13:20

  • 2472
  • 19
Бареков: БДЦ се управлява от два центъра - ГЕРБ и ДПС
©

„Отцепниците от „България без цензура" са се събрали и ще си правят тяхна партия, която аз предложих да кръстят „Предник" или „Задник", понеже центърът вече е зает от господин Христо Ковачки, а тази партия, която те ще правят, изцяло ще обслужва ДПС", заяви пред Дарик евродепутатът Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

По повод отцепниците от партията и нереализираните цели той сподели, че е допуснал една фундаментална грешка и призна, че вината за случващото се е негова, тъй като е бил неопитен.

„Обяснението е просто - крайна политическа неопитност. Аз бях опитен политически журналист, но не бях влизал в политиката отвътре. Никога не трябва да се доверяваш на хората. ББЦ беше създадено 2013 г., когато започнаха февруарските протести, тогава много хора дойдоха и се записаха в това гражданско движение, което направихме, а след това прерасна и в партия. В един момент, когато бяхме на върха, имаше стълпотворение от желаещи да се запишат в нашата партия и ние приехме три вълни от хора, което се оказа фатално за нас - от ГЕРБ, начело с Танчев, от НДСВ и от Движение „България на гражданите". На практика половината партия на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 се вля в нас. Сега точно тези представители са най-големите врагове и най-сериозните отцеубийци на ББЦ с дейността си в българския парламент", разказа Бареков.

„В момента, в който те влязоха в парламента, те си свалиха гащите и се продадоха и бяха готови да бъдат купени, но нямаше оферта от колегите от ГЕРБ", допълни той за своите бивши колеги.

Бареков  разясни какво представлява в момента БДЦ, което е бившето ББЦ, а следващата седмица ще има и трето име. „БДЦ се управлява от два центъра - единият се нарича ГЕРБ, а другият - ДПС. През цялото време до момента и от началото на този парламент всички ключови решения бяха взети с гласовете на три константни партии - ГЕРБ, ДПС и групата на БДЦ. Това е Законът за национализирането на пенсионните фондове от НОИ, това са 16 млрд. дълг, които натрупа това правителство или се кани да натрупа с решение на парламента и редица други проблемни гласувания, като последното за Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., с което Росен Петров стана известен вече като човекът, разсмял премиера Борисов. Потресен съм от начина, по който бившите ми колеги представиха един политик от опозицията", коментира той.

"Това БДЦ се командва по следния начин - колегите от ГЕРБ командват земеделците и няколко отделни депутата, сред които Росен Петров. ДПС влияе върху решенията на отцепниците от ББЦ и по средата е господин Ковачки, който си има неговите олигархични интереси", каза още Бареков.

Според Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, преди да се премине към решение за съдбата на неговия проект , те трябва да се съобразят с конюнктурата в страната, защото по думите му тя е много тежка. „В момента изглежда има една измамна стабилност около това, че ще се харчат едни луди пари от управлението на ГЕРБ. РБ преяде с власт - това е по дефолт, обществото вижда какви безумни назначения се правят, цели ръководства бяха прехвърлени в бордове на фирми, безумна история. На фона на това назначението на Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен за шеф на „Военна информация" е нещо, което е бялата лястовица на цялата кадрова политика на Реформаторите. Тактиката на Борисов е тези хора да преядат и да се задавят с власт. Стабилността е измамна, защото това управление съдържа в себе си взаимно изключващи се субекти - Реформатори, които не правят реформи, там е ГЕРБ, който се води десен, там е Първанов, там са крайни националисти и т.н.", обясни Бареков.

Затова по думите му в тази ситуация те трябва да изчистят редиците. На 22 март се свиква разширено заседание на партията.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2472 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2015.06.17 | 17:05

19
stiga si se obiasniaval nikoi ne te iska vse niakoi ti e vinoven
долен капут

2015.06.17 | 17:05

18
връщай парите на хората изрод

2015.06.17 | 17:05

17
Барека събираше предатели и отцепници от другите партии,а сега реве,че го предали.Тъп дудук сам си е виновен.

2015.06.17 | 17:05

15
Боклук Капутов , остана ли сам , мършо ?? Без милионите на Грух и КТБ никой не иска да застане до тъпата ти муцуна , даже и само за снимка !! Плужек , по- противен и от Сидераста !!
22

2015.06.17 | 17:05

16
Ех много си прав! Даже ми е по - антипатичен от Сидеров и Местан заедно.... но нали знаеш вица : Сидеров и Бареков влизат в аптека. Бареков казва: - Два капута - Виждам ! - казала аптерката - нещо ще искате ли?
Дрисльо

2015.06.17 | 17:03

14
Защо, след като го видя този ме присвива корема?
спецназа

2015.06.17 | 17:03

13
Що не се хванете с продажната Куневица и да се наеДете.Негодници!!!
спецназа

2015.06.17 | 17:03

12
Тоа цървул в едно е,прав.ГЕРБ управляват тоталитарно,чрез мафиотските си структори.

2015.06.17 | 17:03

11
Тоя миндил още ли му давате трибуна. Не виждате ли вече,че никой политик, от нито една партия дори, не му обръщат внимание. Толкова е пропаднал. И като е бил някакъв посредствен журналист, не е абониран за нито едно студио, за да си губите времето с него. Боклук.

2015.06.17 | 17:03

10
Бареков, на теб ти пречат : лицемерието, некадърността, наглостта,просташкото поведение и други подобни, отблъскващи черти.
долен капут вулканизиран

2015.03.16 | 11:04

9
партията на капута -той и майка му да му пере гомняните ризи

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини