Българското кисело мляко спира паркинсона

  • 10 март 2015 10:44

  • 3394
  • 4
Българското кисело мляко спира паркинсона
©

Наскоро групата на германския проф Teymuras Kurzchalia направи ключово откритие за терапевтичния ефект на българското кисело мляко, съобщава "24 часа".

То показа, че съставките D-лактат и гликолат, които са силно обогатени в българското кисело мляко, могат да спрат развитие и да предотвратят болестта на Паркинсон.

Болестта на Паркинсон е нервно дегенеративно заболяван, за което понастоящем няма лечение.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3394 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.03.27 | 07:57

4
Да, наистина вече няма българско кисело мляко, че и ноу-хау-то си продадохме, щот Ганьо си е Ганьо...за пари и майка си ще продаде!
Българин

2015.03.27 | 07:56

2
Натуралното кисело мляко е много полезно, но не се произвежда от много години. Трайността му е от 7 до 10 дни, а млякото в търговската мрежа издържа от месец нагоре понеже е направено с изкуствена закваска. От около 20 години производителите развалиха Българското кисело мляко.
Елеонора

2015.03.27 | 07:56

3
Всичко е химия,ще забравим истинския вкус на храната!Ядем само боклуци!
мама Бочка

2015.03.11 | 21:56

1
Добре, че е бил българина в екипа му.

Добави коментар

Водещи новини