Заплита се мистерията около разчленения женски труп

  • 06 март 2015 21:37

  • 7464
  • 2
Заплита се мистерията около разчленения женски труп
©

Мистерията около разчленения женски труп, открит в гора край Приморско, се заплита, пише "24 часа".

Заради дъждовното време днес издирването около бившата Татова резиденция "Перла" бе преустановено. Още не се знае нищо за самоличността на жертвата, чакат се резултати от експертизи.

До този момент са открити тяло без глава, част от торс и ръце, череп с липсваща долна челюст, шест поясни прешлена, лакътна кост и кичур коса. Има и открити части от дрехи, сред тях парчета от сутиен, който според запознати бил луксозен и кафяв на цвят.

По всяка вероятност разчлененият труп е на млада жена, висока около 170 см. Част от таза и краката бяха открити от група туристи на 2 март следобед на 50 метра от пътя за скалния феномен Беглик Таш.

На 4 март,след претърсване на гората от полицаи, жандармеристи и горски от ловното стопанство "Ропотамо" бяха намерени и другите човешки останки. Те били доста по-далече от мястото, където е забелязан трупът, и най-вероятно са отнесени там от диви животни.

Полицаи вече са обходили хотелите в Приморско, за да търсят има ли изчезнала чужденка, но засега не са попаднали на следа. От местната полиция заявиха, че няма изчезнали хора, обявени за издирване, които да отговарят на профила на открития труп.

Продължава работата по няколко версии, но основната все още е, че жертвата е бежанка, казаха криминалисти. Направило им впечатление, че дрехите на неизвестната жена са маркови, включително и спортните обувки тип кецове, с които е била обута. До дни от полицията смятат да призоват граждани от цялата страна, които имат данни за изчезнали хора, да подадат сигнали.

Последвайте канала на

7464 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.09 | 23:43

2
Така по описанието на дрехите - рускиня....
Тц тц

2015.03.07 | 18:30

1
То края му не се вижда, откакто гроб командва... а сега и война с Русия ще правят не ни стига че се топим като захар

Добави коментар

Водещи новини