Доживотен затвор за Атанаска, постанови Бургаският окръжен съд (снимки)

  • 06 март 2015 18:47

  • 3511
  • 3
Доживотен затвор за Атанаска, постанови Бургаският окръжен съд (снимки)
© Булфото

Атанаска Георгиева, която бе подсъдима за убийството на Александра Тодорова от Поморие, получи доживотен затвор от Бургаски окръжен съд, съобщи "Флагман".

Припомняме, 8-годишната Алекс бе намерена мъртва на 11 април миналата година под матрака на легло в квартирата на Атанаска Георгиева.

Присъдата прочете съдия Георги Пепеляшев.

Атанаска е осъдена и да заплати 260 хиляди лева кръвнина на близките на момиченцето.

След като чу присъдата си, Атанаска бе категорична, че ще обжалва. Тя отново намеси митичния персонаж Антон Петров-Тъпака, който по думите й изобщо не бил издирен, а такова лице имало, кълне се в най-милото си осъдената за убийство жена.

Родителите на Алекс напуснаха залата със сълзи и не пожелаха да застанат пред журналисти. Те очакваха съдът да наложи най-тежкото възможно наказание – доживотна присъда без право на замяна – възможност, от която настоящият съдебен състав в БОС се отказа.

Семейството на убитото дете най-вероятно също ще обжалват присъдата на втора инстанция.

Галерия от снимки вижте ТУК

Последвайте канала на

3511 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.09 | 19:33

3
Не е ли крайно време да се предизвика референду за смъртно наказание.Питам народа.Не депутатите.Сега разни изроди,убийци и изверги ще ги храним яко ние от народа.
FM

2015.03.09 | 18:10

1
Точно това. Какъв доживотен. Референдум за смъртното наказание. За Убийците няма живот. С какво е виновна Алекс. А Вероника. Че и двете са били на грешното място в грешния ден. Няма грешно място и грешен ден. Други са повече грешни, от колкото предполагат. Тези убийства лежат на тяхната съвест. Ако имат изобщо такава.

2015.03.09 | 18:11

2
a ubieca na PAULO ot stara zagora mu dadoxa 6 godini

Добави коментар

Водещи новини