Румен Петков: Има криза в сектор сигурност

  • 06 март 2015 18:46

  • 1286
  • 2
Румен Петков: Има криза в сектор сигурност
©

Липсва диалог между партиите, които съставят правителството. Има криза в сектор сигурност. Няма как да има съдебна реформа без такава и в МВР, заяви депутатът от АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в ефира на БНТ.

Съжалявам за оставката на министър Вучков. Какво казваме на ФБР, след посещението на шефа му в България, ти се видя с г-н Никой, премахвайки висши ръководни кадри в МВР. Това внушава несигурност и непоследователност в службите и може да ги деморализираме, категоричен е Петков.

Взаимоотношенията между ГЕРБ и АБВ не са замразени, а са затруднени, поясни депутатът. Духът на диалога и взаимното доверие го няма, виновно е ръководството на ГЕРБ, коментира Петков.

За депозираната оставка на лидера на партия АБВ Георги Първанов, Петков коментира, че ще има гласуване във всички градове и села в България, които ще определят кой ще е новият ръководител на партията. Това е необходимост, за да вдъхнем доверие на избирателите си, каза Петков. Няма да съм конкурент на Първанов за лидерското място в партията, категоричен беше Петков.

Последвайте канала на

1286 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2015.03.07 | 15:19

2
Има криза в сектор(жълти павета).

2015.03.07 | 01:40

1
Боже, колко умен човек. Не знам само кога го е осенила мъдростта , дали преди срещата с братя Галеви или след това.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини