Цв. Василев е обвързан с огромни зависимости, разкри Парамов

  • 06 март 2015 17:28

  • 3368
  • 2
Цв. Василев е обвързан с огромни зависимости, разкри Парамов
©

Вероятно е от ясно по-ясно, че този човек има много информация по отношение на зависимости. Един човек, който е съумял да стартира банка, е класиран като първенец. Банката да работи при тези условия и незасичането на проблемите в нея, значи тука има огромни зависимости. Разклащането на банковата система идва на вторичен план.

Това заяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ икономическият анализатор Кольо Парамов.

Припомняме, днес стана ясно, че Висшият съд в Белград е взел решение, че има основания издирваният от Интерпол банкер Цветан Василев да бъде екстрадиран в България.

Имаме интерес Цветан Василев да заговори, категоричен бе той.

По думите на финансиста КТБ е трябвало да бъде одържавена. „С този 1 млрд. щяхме да активизираме работата на банката, а останалите 2 млрд. щяха да бъдат експонирани в друго направление“, аргументира се той.

Помолен да коментира решението за взимане на нов заем от 16 млрд. лв., Парамов подчерта: Това е абсолютно неизбежно действия, не заради другото, а заради умелото управление на финансите в бъдеще време“

Бързо маневриране, рязко намаляване на лихвите по старите заеми, препоръча анализаторът.

Кольо Парамов е на мнение и че Веселин Вучков не е избрал най-удачния момент да си подаде оставката.

Последвайте канала на

3368 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.10 | 11:30

2
Ако Ц.В. се върне в БГ ще се случат много промени на пол. сцена!!!

2015.03.07 | 12:12

1
Оставката е дадена в избран ден, шефа на ФБР бе поканен от Писанчев, Как Вучков да се срешне с него когато знае че ще лобира Писанчо да остане в ДАНС,Лак избраха точно днес Василев да бъде екстрадиран?ясно защо Писанчев замина, позициите на Пеевски отслабнаха и Василев негризи опасност.

Добави коментар

Водещи новини