Huawei представи иновативни преносими смарт устройства на Mobile World Congress 2015

  • 06 март 2015 16:23

  • 1870
  • 0
Huawei представи иновативни преносими смарт устройства на Mobile World Congress 2015
©

В навечерието на Световния мобилен конгрес Huawei представи серия от носими мобилни устройства, включително Huawei Watch, TalkBand B2 и TalkBand N1, за потребители, които искат да бъдат свързани. На глобалната пресконференция Huawei Consumer BG представи и фаблетът от следващо поколение MediaPad X2 и също така обяви новата си визия “Dreams Inspire Creativity”.

Г-н Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer BG каза: „За потребителите достъпът до личните данни и информация ще превърне носимите устройства в едно от най-важните индустриални достижения с идването на Big Data и Cloud технологиите.

Днешната премиера на новите носими устройства показва посветеността на Huawei по отношение вдъхновяването на креативност и създаването на продукти, които подобряват екосистемата на потребителите. Нашите устройства могат да се свързват и синхронизират с цел предлагане на най-доброто смарт решение и персонален мониторинг в зависимост от личните нужди. Без съмнение носимите устройства ще останат едни от най-значимите тенденции в индустрията, а съчетавайки технологиите и иновативността на Huawei, Huawei Consumer BG цели да се превърне в лидер в тази сфера.

Huawei TalkBand B2 – перфектната комбинация между Bluetooth и Health Tracker


 

Второто поколение от продуктите TalkBand – Huawei TalkBand B2, показва по-добър бизнес насочен професионален дизайн и има по-интелигентна функционалност за отчитане на физическата активност с висока точност наред с подобрено синхронизиране с мобилните устройства на потребителите.

Предлагайки по-добра Bluetooth връзка от предшествениците си, Huawei TalkBand B2 не само е удобно устройство за следене на здравето, но и перфектна комбинация от Bluetooth слушалка и спортна гривна, подходяща за спортуващите бизнесмени, които са постоянно в движение. Екипирана с подобрен 6-посочен сензор, TalkBand B2 може автоматично да разпознае и засече движения с голяма точност, да отчете продължителността на дълбокия и лекия сън и да предложи здравни съвети за подобряване на режима на спане.

Перфектен спътник на мобилните устройства на потребителя, TalkBand B2 e оборудван с двоен микрофон, технология за редуциране на шума и качествена Bluetooth връзка. В допълнение може също да отчете дали Bluetooth слушалката е в гривната, или не, позволявайки автоматично да се насочи звука (музика и разговори) към смартфона или гривната. TalkBand B2 разполага с функция за откриване на смартфона независимо от модела му, посредством вибрация или позвъняване.

Разработен с модна насоченост от екипа в Естетичния център на Huawei в Париж, минималистичният дизайн на Huawei TalkBand B2 залага на простотата. Металната гривна е направена от висококачествен и лек авиационен алуминий. С интуитивен и лесен за ползване HD сензорен дисплей TalkBand B2 се предлага в два стила на каишката – TPU материал или луксозна кожа, подходящи за различни поводи. Всеки стил се предлага в разнообразни цветове.

Батерията на TalkBand B2 се представя блестящо и позволява работа до 5 дни, поддържа провеждането на разговори до 6 часа и може да работи 12 дни в stand by режим.

Продуктът поддържа устройства с операционна система Android 4.0 и също така iPhone с iOS 7.0 и по-нови версии, като ще се предлага в 3 цвята – черен, сребърен и златен.


Huawei TalkBand N1 – висококачествени Bluetooth слушалки за почитателите на музиката и спорта

Huawei Talkband N1 са първите за индустрията Hi-Fi stereo+Bluetooth слушалки, които предлагат 4G памет с капацитет за 1000 песни, провеждане на Bluetooth разговори и отчитане на фитнес активност.

Направени с висококачествени говорители, Huawei TalkBand N1 предоставят на потребителите максимално преживяване с професионално качество на звука, сравнимо с това на модели от висок клас слушалки, благодарение на настройката на акустичните камери. С честотен диапазон 20Hz-20KHz, TalkBand N1 осигурява най-качествен звук с висока експресивност. Благодарение на APTX Bluetooth технологията потребителите ще се наслаждават на звук през слушалките със CD качество.





 

В съчетание със смартфон TalkBand N1 може да се превърне в здравен и фитнес тракер, предлагайки функции като крачкомер, изчисляване на изминатото разстояние, изгорени калории и др. Притежава и функцията да съобщава името или номера при входящи обаждания, за да могат потребителите да не изпускат разговор по време на път.

С Х-образен дизайн и повърхност от мека TPU гума TalkBand N1 тежи удобните 18 грама и има IP 54 прахо- и водоустойчивост, което прави слушалките устойчиви на пот – специално за активните потребители. В допълнение дизайнът на магнитните слушалки превръща TalkBand N1 от удобни сет слушалки в стилна огърлица. Продуктът се предлага в три стилни цвята – сребърен, сив и червен.


Huawei Watch: Първият в света смарт часовник с класическидизайн, който е смарт и отвътре.





 

Като първи смарт часовник в семейството от носими устройства на Huawei Consumer BG, Huawei Watch се характеризира с 1.4-инчов AMOLED дисплей, против надраскване, водоустойчив, 42 мм кръгъл дизайн, което го прави първия часовник с класически дизайн, който е смарт и отвътре.

Проектиран от екип от дизайнери на традиционни часовници, с история в създаването на най-модните часовници с класически дизайн, вниманието към детайла става видимо на пръв поглед като тялото се характеризира с изключително майсторство. Употребата на сапфирни елементи е съчетана с металното тяло от 316L студено кована наръждаема стомана, устойчива на корозия, срещана предимно в изработката на луксозни часовници.

Захранван от Android Wear, Huawei Watch е оборудван с редица функции за измерване на здравето и има вграден висококачествен сензор за отчитане на сърдечната дейност, 6-осен сензор, барометър, touch сензор и вграден микрофон. В комбинация със смартфон, който поддържа Android 4.3 или по-нова версия, Huawei Watch предоставя лесен достъп на потребителя до SMS-и, имейли, календар, апликации, и известия за телефонни обаждания. 6-осовия сензор позволява на часовника автоматично да отчита движенията на потребителя, както и спортна информация на базата на това дали има движение като ходене, тичане, катерене или каране на колело.

С отличаващ се искрящ дисплей, 400х400 резолюция, 286ppi и висококонтрастно съотношение 10 000:1, Huawei Watch е най- зашеметяващия смарт часовник с Android в света. Чувствителната на допир сапфирна леща може да работи дори с ръкавици или мокри ръце, предлагайки изключително удобство на потребителя.

Изработен с идеята да може да бъде персонализиран, Huawei Watch предлага 40 приспособими лицеви страни, които варират между класически аналогов и дигитален до тракинг дизайн, който показва информация за здравето, включително приетите калории, извървяните стъпки и др. Huawei Watch ще излезе в три стилни цвята- златно, сребърно и черно, с огромен избор от материали, каишки и стилове.

Huawei MediaPad X2 – първият в света Ultra-octa 64 битов LTE Cat6 4G фаблет.




 

В ролята си на най-тънкия 7-инчов фаблет в света Huawei MediaPad X2 се характеризира с дебелина от само 7.28 мм. Металното тяло предлага по-изискана и бизнес визия. Намалената рамка на дисплея предлага съотношение екран към тяло от 80%, което прави устройството лесно за употреба с една ръка. Huawei MediaPad X2 е перфектен спътник, който съчетава всичко – таблет, телефон, навигатор, преносима батерия, мобилен hotspot и цифрова камера, създавайки по-добро свързано преживяване за всички потребители.

Характеризирайки се с изцяло ламиниран 7-инчов, ултра 1200 х 1920 HD IPS дисплей и пикселна гъстота до 323 ppi, Huawei MediaPad X2 предлага яснота и подобрено зрително преживяване. Широкият до 178- градусов ъгъл осигурява оптимална видимост дори като е наклонен. Сензорният LTPS HD дисплей с CABC технология предлага ясно и динамично визуално преживяване.

С вградения ultra-octa чипсет Kirin 930 2.0GHz, MediaPad X2 поддържа LTE Cat6 връзка със скорост на сваляне до 300 Mbps. Поддържан от мощна 5000 mAh батерия, най-голямата в индустрията, Huawei MediaPad X2 успява да осигури дори на активните потребители енергия за 1 ден на работа.

Оборудван с 13MP задна камера, MediaPad X2 притежава изключителни възможности за снимане при слаба околна светлина, система за префокусиране след заснемане, функция за бързо снимане, опция за прецизно определяне на фокус и експозиция, и възможност да прави висококачествени снимки, сравними с DSLR камера. Предната 5-мегапикселова камера има F2.4 бленда и широкоъгълна 22мм оптика, което я прави перфектна за панорамни selfie снимки.

Huawei MediaPad X2 излиза в две версии, а именно стандартен вариант с 2G RAM+ 16GROM и сиво титаниево тяло и премиум версията с 3G RAM+32GROM и цвят розово злато, като двете версии са с две SIM карти и поддържат 4G връзка.

“Dreams Inspire Creativity” – свят с безброй възможности

На мобилния конгрес през 2013 година Huawei представи своята концепция на марката “Make it Possible”. Посредством световните кампании, свързани с бранда, включително и спонсориране на футболни отбори, Huawei се превърна в известна марка смартфони сред потребителите в цял свят чрез бързо създадена емоционална връзка между марката и потребителите. През октомври 2014 г. Huawei се превърна в първата китайска марка, успяла да влезе в класацията Top 100 Global Brands на Interbrand.

„Обръщаме по-голямо внимание на думата “it” (го) от Make it Possible (Направи го възможно), което е основният елемент, който свързва марката и емоциите на потребителите“ каза г-н Шао Янг, вицепрезидент на отдел „Маркетинг“ в Huawei Consumer BG. „Вярваме, че “it” се отнася за силата на мечтите и иновациите и изграждането на интензивна емоционална връзка с потребителите.

В този ред на мисли, на MWC 2015 г. Huawei разкри новия идеал на марката “Dreams Inspire Creativity” („Мечтите вдъхновяват креативността”), комуникирайки вътрешни духовни мотивации, като най-големият идеал на Huawei са общите духовни ценности и връзката между бранда и потребителите. Huawei смята, че ако всички вярват в силата на мечтите и креативността, то светът би бил едно по-добро място.“

Huawei реализира еволюцията си от Brand 1.0 към Brand 2.0 с промяната и на концепцията от “Make It Possible” на “Dreams Inspire Creativity”. Големият идеал на марката, който Huawei се надява да предаде на потребителите, е вдъхновяването на иновации от мечти, което е основната духовна ценност за Huawei.

Светът е сложно място и кризите изникват една след друга с песимизъм и съмнение, които дебнат зад ъгъла и не позволяват на хората да мечтаят мащабно и да действат смело. Процесът по преследването на мечтите е изпълнен с предизвикателства и въпроси. Само когато имаме амбиция и вяра, ще реализираме мечтите си. Потребителите са в търсене на вдъхновение за това да преследват мечтите си. Като конкурентна марка безстрашният и предизвикателен дух на Huawei ни движи напред вече 27 години.

Този дух стои зад постиженията ни днес и ще продължава да ни вдъхновява да превръщаме невъзможното във възможно за нашите клиенти в бъдеще. С новия идеал на бранда “Dreams Inspire Creativity” , който ни води напред, Huawei Consumer BG ще продължава да предлага на потребителите преживявания отвъд техните очаквания, посредством иновативни продукти и услуги.

За Huawei Consumer BG

С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства.

С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.

За повече информация, моля, посетете сайта: consumer.huawei.com
За редовни новини – следете ни в социалните мрежи:
Facebook: www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Twitter: twitter.com/HuaweiDevice
Google+: google.com/+HuaweiDevice
YouTube: youtube.com/HuaweiDevice
Flickr: flickr.com/HuaweiDevice

Последвайте канала на

Novini.bg
1870 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини