Една от първите on-line услуги за контрол на работното време на Security Expo 2015

  • 06 март 2015 15:03

  • 1641
  • 0
Една от първите on-line услуги за контрол на работното време на Security Expo 2015
©

Една от първите on-line услуги за контрол на достъпа и работното време на световния пазар – GuardaSaaS ще бъде показана на единственото в България изложение за сигурност и охрана Security Expo.

От 25 до 28 март в Интер Експо Център над 30 фирми ще покажат водещите технологии в интегрираните системи за сигурност, пожарогасене, контрол на достъпа, видеонаблюдение и сградна автоматизация. Тази година ще участват компании още от Германия, Италия, Чехия, Босна и Херцеговина, Русия, Обединените арабски емирства.

Облачната услуга GuardSaaS позволява да се управлява система за контрол на достъп чрез уеб браузър, съобщиха от „АЙРЪН ЛОДЖИК“, компанията е официален дистрибутор на търговската марка Iron Logic. Предимствата на тази особеност са, че не е необходимо да се инсталира програмен продукт на компютъра, освен това не е необходим компютър на обекта. Поддръжката и обновяването на услугата се превръщат в изключителна задача на разработчика. Може да работи с всяка една от операционните системи. Услугата може да се управлява от всяка една точка на света. Тази услуга дава възможност за обединяване в единна мрежа на няколко отдалечени един от друг обекта.

On-line услугата GuardSaaS изпълнява не само функцията за контрол на достъпа, но и води отчет на работното време. Автоматично съставя месечни/седмични/денонощни отчети за времето прекарано от служителите на работното място. Прави график на пристиганията и заминаванията, проследяването на ранните пристигания/заминавания и закъснения. Така системата се превръща в помощник за контрол на трудовата дисциплина за малкия и средния бизнес.

Контрол на достъпа
На изложението тази година компанията ще представи още най-популярния самостоятелен контролер Z-5R. Благодарение на лесния монтаж, широките функционални възможности и ниските цени самостоятелният контролер Z-5R се превърна в продажбен хит на търговската марка Iron Logic.
Контролерът Z-5R работи с електромеханични и електромагнитни брави. Към контролера може да са свържат както RFID четци, така и контактни четци Touch Memory. Контролерът Z-5R се инсталира в офиси, бизнес центрове, входове на блокове с много апартаменти, в заводи и в учреждения с различно предназначение (за хранене, спорт, развлечения). А също така се използва в качеството на контрол на достъп за асансьори.

Пряко свързване към интернет
Отличителна особеност на контролера Z-5R Web е прякото свързване към Интернет. Това позволява да се мине без прекарването на специална линия за връзка. Необходимостта от прокарване на кабели отпада напълно, което дава възможност да се спести от монтажните работи и да се инсталира система за контрол на достъпа на обекти, където прекарването на кабели е невъзможно или затруднено.
Да се свърже Z-5R Web към Интернет е възможно по три начина: с помощта на Wi-Fi, с кабел по Ethernet и с помощта на USB-модем. Контролерът може да работи с електромеханични, електромагнитни, моторни брави и турникети.
Също така с помощта на Z-5R Web е възможно да се организира преминаване по две карти или карта и пин код, да се осигури работата на системата за контрол на достъп с противопожарна и охранителна сигнализация.

Уникална технология „защитен“
Уникална технология, „Iron Logic – защитен“, също ще бъде на изложението Security Expo 2015. Възможността за защита от копиране е реализирана чрез затварянето на информацията в идентификатора. Това става с помощта на специална карта, на която е записан секретен код. Технологията дава възможност за защита от копиране на идентификатори, добавяне на карти за достъп и/или на оборудване в системата само от притежателите на картата. Системата се настройва без компютър с помощта на картата. Също така става възможно изграждане на сложни системи за достъп с помощта на няколко карти.
Iron Logic е един от водещите световни производители на оборудване за системи за контрол на достъпа.

Последвайте канала на

Novini.bg
1641 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини