С ГЕРБ приключва месецът на консултациите на "Дондуков" 2

  • 06 март 2015 13:40

  • 845
  • 1
С ГЕРБ приключва месецът на консултациите на "Дондуков" 2
©

Започнаха консултациите на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното с политическа партия ГЕРБ.

От парламентарната група президента уважиха Цветан Цветанов, Делян Добрев, Милена Дамянова, Джема Грозданова, Даниел Кирилов, Димитър Лазаров, Пламен Манушев.

С тази среща приключва „месецът на политическите консултации“, провеждан от държавния глава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното с парламентарните политически сили.

На консултациите президентът обсъжда с партиите в 43-то Народно събрание техните приоритети през 2015 година.

След като се запознае с приоритетите в работата на най-голямата парламентарна група, от 16.00 часа на „Дондуков“ 2 президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще обсъди с министър-председателя Бойко Борисов приоритетите на правителството и ключови реформи, които изпълнителната власт планира да реализира през 2015 година.

Последвайте канала на

Нора Виткова
845 1

Коментари 1

Добави коментар
...

2015.03.06 | 21:04

1
Какво се консултират, та нали плевелчо си е гербаджийско протеже. След време такива офшорковци като него ще са в затвора.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини