Цветанов: Очаква се в следващите 24 часа и председателят на ДАНС да подаде оставка (видео)

  • 06 март 2015 10:35

  • 2111
  • 3
Цветанов: Очаква се в следващите 24 часа и председателят на ДАНС да подаде оставка (видео)
© Булфото

"Очаква се в следващите 24 часа и председателят на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент да подаде своята оставка", заяви в кулоарите на парламента Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от ГЕРБ, предаде репортер на novini.bg.

"Вярвам, че моралът ще надделее и ще се върне стабилността в страната", добави той.

Цветанов отново съобщи, че не е знаел, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще предложи за нов МВР шеф Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Той изрази надежда тя да избере правилното професионално ръководство на МВР, за да бъдат извършени необходимите реформи и системата да бъде стабилизирана.

Попитан дали досегашният вътрешен министър Веселин Вучков ще се върне в Народното събрание като депутат, Цветанов каза, че той ще се върне към преподавателската си дейност. Трябва да дадем заслуженото към всеки един, който е работил за държавата и е заемал съответните отговорни длъжности в сектора за сигурност, каза Цветанов. "Нито ще кажа нещо лошо за Лазаров от този момент нататък, нито ще кажа нещо лошо за министър Вучков", допълни той.

На въпрос дали има напрежение между него и лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Цветанов заяви: "Няма такова напрежение и няма как да има. Ние сме заедно от 2001 г. Познаваме се изключително добре. Взаимно си имаме пълното доверие". Цветанов подчерта, че с Борисов имат много добра комуникация. По думите му ГЕРБ е доказала, че е единствената политическа формация, в чието ръководство няма противоречия. "Всеки си знае мястото и изразява своето уважение към своя съпартиец", коментира депутатът. По думите му приемането на законите в 43-ото Народно събрание става благодарение на групата на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2111 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.06 | 21:21

3
Ами ти бе плъх кога ще те видим да дадеш твоята оставка и на път за пандиза?

2015.03.06 | 21:06

2
Най-добре всички си подайте оставката за да се спасим от вас най-после. За нищо не ставате.

2015.03.06 | 21:06

1
Какво е това реформа реформи хайде ще ви е...а и шибаните чуждици?! Объркахте език с чуждици непознати в българския език, културата с педерастия, морала в наглост, и демокрация с диктаторство! МЕЖДУ ДРУГОТО ПИШЕ СЕ НЕОБХОДИМИ ПРОМЕНИ! НЕ ПИПАЙТЕ БГ ЕЗИКА ЧЕ...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини