ВМА пращала мейли до сина на Цар Киро

  • 06 март 2015 06:59

  • 3596
  • 3
ВМА пращала мейли до сина на Цар Киро
©

Военномедицинска академия-София е кореспондирала с Ангел Кирилов Рашков, син на Кирил Рашков, известен като Цар Киро, във връзка с ремонтни дейности във Военна болница-Сливен. Това съобщиха за "Стандарт" лекари от академията.

Кореспонденцията е свързана с ремонтите на хирургическото и вътрешното отделение във Военна болница-Сливен, правени преди 4 години. Официално те са извършвани от фирма "Елитстрой 2005" ООД-София, където името на Ангел Кирилов Рашков не фигурира.

Неизвестно защо обаче ръководството на Военномедицинска академия, откъдето се отпускат парите, е кореспондирала именно със сина на цар Киро. Според работещи в сливенската болница ремонтът на двете отделения е един от най-скъпите. Нямаме право да изнасяме информация, но ако проверите одитния доклад на Министерството на отбраната, ще видите за какво става въпрос, казаха работещи във Военна болница-Сливен.

По информация на изданието работниците са идвали от Пловдив и Варна, за да извършат строителните дейности в сливенската болница. Спомняме си, че спяха тук, при нас, за което трябваше да получат допуск от Военна полиция, защото се водим военно поделение, споделиха лекари от Военна болница-Сливен. Още тогава в болницата е вървял слухът, че Цар Киро е свързан по някакъв начин с ремонтните дейности. При нас обаче нямаше никаква документация, договорите се сключват директно със София, споделиха сливенските лекари.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3596 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.08 | 22:05

3
Мъни! Мъни! Мъни!
ха

2015.03.08 | 22:05

2
Май ще излязат доста далавери от ВМА. Нека да се направят проверки и на други болници. Браво на министър Москов, да продължава все така смело напред.

2015.03.08 | 22:05

1
Тонев незабавно в ареста докато тече разследването това са милиони пари от Военното министерство в джоба на Тонев и неговите подчинени от другите военни болници,където по същото време е извършвано ремонти пак със цигански фирми на големи цигански кланове

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини