Желко Йоксимович идва с три тира техника у нас

  • 05 март 2015 12:07

  • 880
  • 0
Желко Йоксимович идва с три тира техника у нас
©

Виртуозът на балканската музика Желко Йоксимович лично ще се погрижи за озвучаването и осветлението на сцената за първия му самостоятелен концерт у нас на 20 март в НДК.

За целта три тира, пълни с техника и оборудване, както и екип от 20 специалиста ще пристигнат от Белград два дни по-рано в София, за да подготвят събитието.

Така освен на прекрасната музика на Желко, всички присъстващи ще имат уникалната възможност да се насладят на перфектното озвучаване с кристален звук и отлично осветление. Изпълнителят е перфекционист в работата си и затова държи под контрол всеки детайл от подготовката на събитието, което се очертава да бъде повече от впечатляващо.

Както вече е известно, Йоксимович ще представи за първи път у нас шоуто „Balkan Bazar“, с което вече е обиколил повечето европейски столици, затвърждавайки за пореден път статута си на най-обичаната балканска звезда.

Съвсем скоро българските почитатели на Желко ще станат свидетели на един истински музикален шедьовър, в който се преплитат разтърсващи изпълнения, традиционни фолклорни инструменти и балкански емоции.

Билети за концерта на 20 март 2015 все още могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 50 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.
 

Последвайте канала на

880 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини