ДПС изразили резервираност за реформите пред Плевнелиев (обновена)

  • 05 март 2015 10:52

  • 80650
  • 2
ДПС изразили резервираност за реформите пред Плевнелиев (обновена)
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното проведе консултации с представителите от ДПС - Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,, Мустафа Карадайъ, Рушен Риза в сградата на президентството.

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното подложи на обсъждане пет основни теми, сред които са ключовите реформи, които са на дневен ред през 2015 година, референдумът и изборно законодателство, международната и регионална сигурност, отбраната и въоръжените сили и кризите и природните бедствия.

Няма как в рамките на тази управляваща коалиция да се постигне съгласие за посоката на пенсионната реформа, заяви на брифинг след консултациите с президента лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"Сравнително дълга беше срещата с президента, защото бяха доста темите, по които той искаше да чуе позициите на ДПС. Диалогичният подход, който демонстрира държавният глава, предполага по-широко политическо съгласие. Виждам противоречие между този подход на държавния глава и самоцелната деструкция, която излъчват някои от партиите от управляващата коалиция. Изразихме пред държавния глава силната си резервираност, че настоящото управление ще е на реформите", заяви Местан.

По думите му, то генерира нестабилност. "Няма как в рамките на тази управляваща коалиция да се постигне съгласие за посоката на пенсионната реформа. Тези драматични гласувания в парламента показаха, че прогнозата ни е вярна", каза още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.


След ДПС предстои да бъдат проведени консултации и с представители на „БСП лява България”.

Последвайте канала на

Нора Виткова
80650 2

Коментари 2

Добави коментар
ZA DPS SUS SWINSKA MAS

2015.03.05 | 16:42

2
───────────────────────────── ────────────▄████▄─────────── ───────────▄██████▄────────── ───────────█──────█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█─▄▄▄▄─█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█─▄▄▄▄─█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█─▄▄▄▄─█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█─▄▄▄▄─█▄▄▄▄────── ────▄███████──────█▀█─▀██▄─── ▄█████─────█──────█──█─▀██▄── █────█─────█──────█───█──██▄─ █────█─────█──────█────█──██▄ █────█─────█──────█─────█──██ █────█─────█──────█─────█─██▀ █────█─────█──────█─────███▀─ █────█─────█──────█─────██▀── █───────────────────────██─── ███▄────────────────────█▀─── ─▀███▄────────────────▄██────

2015.03.05 | 15:27

1
Всичко е пиар, без резултат.Браво на АТАКА.

Добави коментар

Водещи новини