Борисов поиска оставките на Лазаров и Писанчев, Бъчварова става вътрешен министър (видео)

  • 05 март 2015 10:47

  • 24922
  • 207
Борисов поиска оставките на Лазаров и Писанчев, Бъчварова става вътрешен министър (видео)
© Булфото

Вчера беше един важен ден за мен. Не всеки ден у нас идва президентът на важна в стратегически план за диверсификацията на България държава, както и шефът на ФБР. Важно е да има спокойствие в страната. Винаги с уважение съм се отнасял към всички и към опозицията. Най-толерантно съм благодарил за подкрепата на всички, когато е било важно. Това заяви от парламентарната трибуна премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който дойде в Народното събрание във връзка с оставката на вътрешния министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

Стабилността и доверието в сферата на сигурността е много важна, за да не се връщаме във времето на полицейщината. Когато има баланс във службите има спокойствие и в държавата. Днес в медиите чета не за постигнатото вчера, а за оставката - това ли е най-важното?, попита Борисов.

За мен беше изненада да се искат оставки в деня на посещението на шефа на ФБР. Редно бе да бъда уведомен, за да отложа посещението. Министрите носят отговорност за действията на службите. Вчера министър Вучков демонстративно ми връчи оставка и аз я приех за 5 секунди. Това бе изключително некоректно към мен и правителството. Вътрешният министър е работил много комфортно през тези три месеца, но не ми даде достатъчни аргументи за тази смяна. В държавата няма свещени крави, увери премиерът.

Обръщам се към моите приятели от коалицията и колегите, които ни подкрепят - некоректно е поведението ви, че по време на важните решения не ни подкрепихте и оставихте това на ДПС. Благодаря на подкрепата и на Миков, защото без нея сега нямаше да има правителство. Що за нахалство е след това да ми го пришиват като брошка? Една година не само бях притискан - улуците ми разглобиха, за да видят дали са от бронз или месингови. Ако имаше нещо, повярвайте ми, нямаше да ми простят, увери премиерът. Не се сърдя на опозицията - те си имат своята игра и трябва да печелят гласове на изборите, но защо ние си го причиняваме. Абсолютно никой не ми влияе - "Маймуни", "Червеи" и всички останали. Който ме познава, че аз съм неконтролируем, подчерта премиерът.

За г-н Писанчев английските служби дадоха чудесна оценка. Исках да осигуря спокойствие и осигуряване на професионално ръководство, защото следват трудни месеци. Но оценявайки това аз съм зависимият човек в държавата. Всеки, който ме познава знае, че съм неуправляем. Идвам в НС и искам оставките на Писанчев и на Лазаров, за да няма повече спекулации. Те, ако искат да ме съдят. На следващия МС аз ще го предложа, защото ситуацията, която тече в момента е, че се говори за задкулисие. Може би това е била целта. Не мога да го понеса. Има граница, която не може да се премине и това е сега, заяви Борисов.

Ще предложа за министър човек, който ще гарантира спокойствие. Дано колегите от опозицията ме разберат правилно. Ще бъдат разследвани хората, които са злоупотребили, увери Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и се обърна към партиите ДПС, БСП и "Атака". Ще предложа Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за вътрешен министър.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
24922 207

Свързани новини

Коментари 207

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.03.07 | 18:24

207
ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗ 1991: „ТАМ, КЪДЕТО Е СТЪПИЛ БОТУШЪТ НА АЛЬОША, ДРУГО, ОСВЕН РОБСТВО, ХОРАТА НЕ СА УЗНАВАЛИ“
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.03.07 | 18:24

206
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ..Демокрация..? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ..Демокрация.., обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ..Демокрация.. че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.
ГАРБ

2015.03.07 | 18:23

205
ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИЗБОРИ И НАРОДЕН ЛИНЧ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГЕРБ
Мао

2015.03.07 | 18:23

204
Бойко Борисов - фурнаджийска лопата. Министрите ги среща на всеки ъгъл и ги прави министри. Да може всички да са жени около него, а той единственият петел.
селянин

2015.03.07 | 18:23

203
ДПС, ако беше поискало щеше да сложи и Цветелина Бориславова за вътрешен министър! Вече се вижда как ДПС е натиснало Тиквата до пръсване.
ТИКВАТА

2015.03.07 | 18:23

202
Едно просто говедо избрано от овци и цигани !
abc

2015.03.07 | 18:23

201
For the record: The GERB' folks electorate are the higher educated fellows. You don't like it? Too bad for you!

2015.03.07 | 18:22

199
Да обаче циганите гласуват за БСП и Атака. Интелигентните хора исащи нещо да се промени гласуват за ГЕРБ. Айде нагледай овцете че пак ще влезнат във чуждото. Вярно че бая дълго живяхте от чуждото ма вече трябва да свиквате на квот си изкарате.

2015.03.07 | 18:22

200
Само така Бойко..... газ до дупка, разкатай им фамилията на буклуците дето държът страната за гушата със мръсните си номерца и на разните там чужди националисти дето се правят на български патриоти. България отдавна избра - ЕВРОПА. И разни там чужди марйонетки да вървят ......... .......... . Наври ги във миша дупка щот мръсните им номерца край нямат.

2015.03.07 | 00:58

198
Браво ГЕРБ
Крум Усаински - Крупник

2015.03.06 | 19:20

174
Бойко лъсна зависимостта ти от ДПС , ОСТАВКА !

2015.03.07 | 00:57

197
Любо не реви за оставка че АТАКАЛЪ както е тръгнала надолу хахахаххах
BOIKO-KURVO-KURVO

2015.03.07 | 00:57

196
IALOVATA KURVA OT GERB-OSHTE MEZTAE NIAKOI DA MU GO ZAVRE-EII TUPI TIKVI

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини