Свили лични данни за Шуми?

  • 05 март 2015 09:39

  • 1611
  • 1
Свили лични данни за Шуми?
© gettyimages

Неизвестни лица са ограбили офиса на личния лекар на Михаел Шумахер – Йоханес Пайл, пише газета.ру.

Крадците са взели преносим компютър, пари и бланки за рецепти. По данни на германското издание "Билд" в устройството вероятно може да има данни за седемкратния шампион от Формула. В същото време медикът не може да потвърди или отрече дали в лаптопа има информация за един от най-известните му пациенти. Руската медия припомня, че в средата на 2014 г. медицинският картон на Шуми бе откраднат. По-късно заподозреният за извършването на престъплението бе намерен обесен в затворническа килия.

Шумахер се върна в швейцарския си дом през септември м.г. от рехабилитационна клиника. Шампиона изпадна в кома в края на 2013 г. при инцидент със ски във Френските Алпи. Той дойде в съзнание шест месеца след това. През ноември 2014 г. мениджърката му Сабине Кем заяви, че Шумахер се оправя. По-късно обаче британски експерти изразиха съмнения, че възстановяването на спортиста ще е бързо.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1611 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.05 | 15:51

1
ГОРКИЯ ЧОВЕК ЩЕ Е САМО ЖИВ.... ВСЕКИ ЛЕКАР ЗНАЕ ЧЕ НЕРВНАТА КЛЕТКА ЖИВЕЕ 24h БЕЗ О2 И УМИРА А ТОИ ИМАШЕ ХЕМАТОМ И ВИСОКО ЧЕРЕ НО НАЛЯГАНЕ ТАКА ЧЕ...

Добави коментар

Водещи новини