Разпитват камериерка и полицай за убийството на Алекс от Поморие (галерия)

  • 05 март 2015 07:41

  • 2444
  • 0
Разпитват камериерка и полицай за убийството на Алекс от Поморие (галерия)
© Булфото

Делото за убийството на 8-годишната Александра Тодорова продължава в съдебната зала днес.

Предстоят разпити на двама важни свидетели, както и на част от експертите. По настояване на всички страни в процеса пред съда трябва да застанат полицаят Апостол Тодоров и камериерката Гунка Банчева. Жената е била на работа в хотел "Лагун" на 10 април 2014 г. - деня на престъплението, но след това е напуснала и не е намерена на обявения адрес. Тя е от Пирдоп и съдът разпореди да бъде намерена от полицията, пише "24 часа".

Апостол Тодоров е вторият човек от тайния пост, който е дежурил пред блока на Тодорови в нощта на 10 срещу 11 април. Тодоров бе в болничен през януари и затова не се яви в съда. Показанията на колегата му компрометираха изцяло защитната версия на близките на Атанаска, че тялото на Алекс е изнасяно от блока.

Пред съда трябва да застане и психоложката, пред която Атанаска Георгиева първоначално е признала за престъплението. Тя не бе включена в списъка от свидетелите, но съдът уважи искането на адвоката на Атанаска - Калин Янев, да бъде призована допълнително.

Предвижда се тази седмица да бъде разпитана и самата Георгиева, но никой не може да каже дали това ще се случи. Обвиняемата заяви, че ще направи това след разпита на всички свидетели. След нея трябва да говорят само авторите на психолого-психиатричната експертиза.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2444 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини