Гледат делото за смъртта на 4-годишния Паоло

  • 05 март 2015 07:26

  • 2270
  • 3
Гледат делото за смъртта на 4-годишния Паоло
©

Апелативният съд в Пловдив гледа от 9 часа днес делото за смъртта на 4-годишния Паоло от Стара Загора. То е образувано по жалба на подсъдимия и по жалба на частните обвинители.

Георги Сапунджиев бе признат на първа инстанция за виновен, че на 2 юни миналата година в Стара Загора при управление на МПС е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на Паоло Иванов, 4 г., и за невинен, че е извършил деянието на пешеходна пътека. На Сапунджиев бе наложено наказание от три години и четири месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим, както и лишаване от право да управлява МПС за срок от 5 години.

Над 130 души заявиха във фейсбук, че ще подкрепят семейството на Паоло пред съда в Пловдив. Организиран е безплатен транспорт от Стара Загора. "Жестокото убийство, разтресе цяла България, съобщава Дарик.

Смъртта на това невинно Ангелче ни остави дълбока болка в сърцата, тя ни обедини, накара ни най - после да станем и да кажем не на това, което става всеки ден по пътищата на България! Всички ние от тогава не сме спирали да се гневим за несправедливата и жестока смърт на Паоло! Не спряхме и няма да спираме да подкрепяме семейство Иванови. ПРИЯТЕЛИ, НЕКА БЪДЕМ С ТЯХ И В ТАЗИ БИТКА! ВСИЧКИ ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И АДЕКВАТНИ ЗАКОНИ! ОЧАКВАМЕ БЪРЗА И ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА, ЗА УБИЕЦА НА ПАОЛО! ЗАЩОТО ТЯХНАТА КАУЗА Е И НАША!", призовават организаторите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2270 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.06 | 13:25

3
Това дете няма да се върне. Гадното е, че има много гадни типове като този който го уби. Отвратителни мръсни типове с подобно поведение, към които общо взето обществото е много толерантно.

2015.03.06 | 13:25

2
След 5 години като си възстанови правата да шофира, на пешеходната пътека пред колата му да се появи детето на съдията пък тогава ще видим каква присъда ще получи.

2015.03.05 | 17:32

1
Да вземат да сменят обвинението на въпросния Георги Сапунджиев от убийство на дете в изготвяне на фалшиви пари, така ще получи 15-16 години затвор особено от Пловдивски съд.

Добави коментар

Водещи новини