Мивки с модерен и креативен дизайн

  • 06 март 2015 19:15

  • 16612
  • 0
Мивки с модерен и креативен дизайн
©

Изборът на мивка е може би най-голямото предизвикателство, пред което ще се изправите при обзавеждането на вашата баня. Въпреки това, на пазара съществуват много и различни вариации на традиционната мивка, подходящи и за най-претенциозния вкус. И макар познатите дизайни да са предпочитани от голяма част от купувачите, се срещат и индивидуалисти, за които дори сутрешното освежаване трябва да се прави със стил.

За почитателите на екстравагантните решения сме избрали няколко модерни и креативни предложения за мивката във вашата баня. Ако тези примери ви зародят ваша собствена представа за мивката у дома, пуснете заявка с идеята си към специалистите в сферата на ремонт на баня и обсъдете възможните варианти.

Дървена мивка


 

Макар да не е сред най-често използваните материали за направата на мивки, дървото ще придаде на вашата баня собствен почерк и стил.

Добре свършена работа


 

Виж още: 10-те най-важни елемента в банята



 

Аквариум


Тази мивка за баня е изключително подходяща за тези от вас, които копнеят да са близо до морето през цялата година.

Мивка от естествен камък


 

Мивките от естествен камък са изключително оригинални и привлекателни. Въпреки колебанията в цветовете им, мисията им да пресъздадат необработената природна красота е изпълнена!

Мивка-цвете


 

Все по-модерна, тази мивка ще допринесе с капка нежност за цялостната визия на вашата баня.

Виж още: Интериорен справочник за баня

Семпла, но много ефектна


 

За любителите на изчистените линии и простите форми–тази мивка е истински образец за стил.

Стъклена мивка


 

Огромното предимство на стъклената мивка е, че се предлага в различни форми, големина и с различна декорация. И това, ако не е добра новина!

Виж още: 9 различни стила за интериора на банята

Топографска карта


В този дървен басейн, наподобяващ топографска карта, водата ще тече по каналчетата досущ като речна мрежа.

Арктически полъх


 

Ако харесвате студа и мечтаете да посетите и най-мразовитите кътчета на света, тази мивка за баня е чудесна стъпка в тази посока.

Бетонна мивка за баня


 

Бетонните мивки съществуват в много и различни размери и форми, така че ако имате по-специфични предпочитания–това е най-добрият вариант за вас.

След като видяхте нашите предложения за модерна и креативна мивка за баня остава да развихрите въображението си и да преобразите своята! Кой е най-подходящият модел мивка за вашата баня? В случай, че имате нужда от помощ при избора или монтажа й, можете да направите безплатна заявка в MaistorPlus към професионалистите за ремонт на баня. След като сравните получените оферти за изпълнение, ще можете да изберете правилния вариант за вашия дом и бюджет.
 

Последвайте канала на

16612 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини