50 000 лв. от скреч карта АСТРО си спечели готвачка от София

  • 04 март 2015 16:33

  • 1964
  • 0
50 000 лв. от скреч карта АСТРО си спечели готвачка от София
©

Щастливата Иванка Иванова от София получи страхотен подарък от брат си в последния ден на февруари. Историята всъщност е истинско доказателство за искрените и топли чувства между брат и сестра. Иванка печели благодарение на брат си Емил, който ѝ подарява късметлийската карта.

Емил е суши-майстор и всяка сутрин преди работа първо минава през пазара за зеленчуци на Ситняково, а след това задължително през пункта на Лотария България, за да си провери късмета. На Тодоровден купува три карти АСТРО– за себе си, племенника и сестра си. И картата, която е нарочена за сестра му, печели 50 000лв.
Иванка е зодия Овен, а Емо – Телец, но късметлийската карта за тях се оказва Везни.

Иванка и брат й са изключително щастливи. Казват, че дори са плакали от вълнение. А в деня след печалбата са отишли до Рилския манастир. „Решихме да запалим по една свещ за здраве и късмет. Не всеки ден се случва подобна радост. Пожелаваме това усещане и нашия късмет на всички“.

Плановете на Иванка и Емил за спечелените пари също са общи. Те планират да си построят къща на фамилно място, което имат в Радомир.

Пожелаваме много късмет и приятни емоции на всички, които се забавляват с игрите на Лотария България.

Последвайте канала на

Novini.bg
1964 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини