Глобиха с 500 лв. майка

  • 04 март 2015 15:38

  • 2199
  • 1
Глобиха с 500 лв. майка
©

Районният съд в Пазарджик наложи административно наказание глоба от 500 лв. на Фанка Й. за удари по главата на 10-месечното й бебе. Жената призна вината си и се споразумя с прокуратурата, поради което съдът я освободи от наказателна отговорност, съобщава 24 часа.

През април, м.г., Фанка й вървяла с майка си и бутала количка, в която било невръстното й момченце. В един момент, точно когато минавали покрай полицейски автомобил с двама служители, двете жени се скарали. Уплашено от виковете на майка си и баба си бебето в количката силно се разревало.

Афектираната Фанка се надвесила над него и го усмирила с няколко шамара в областта на слепоочието. Полицаите, които станали свидетели на инцидента, слезли от автомобила си и спрели жената, която явно имала намерение да продължи побоя над бебето си. Веднага след това униформените образували наказателно производство срещу нея.

Пред съда Фанка Й. се оправда, че ударила детето си в момент на афект, защото малко преди това изгубила 20 лв. на улицата. Това бил и поводът за скандала с майка й, от който пострадало детето. По време на заседанието стана ясно, че подсъдимата има и друго съдебно наказание, защото оставила без надзор друго свое малко дете на висока тераса.

Последвайте канала на

2199 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.18 | 17:21

1
CIGANIIIIIIIIIIII na sapun mamka vi mrasna

Добави коментар

Водещи новини