Кунева: Администрацията ни ще получи страхотен опит след председателството на ЕС

  • 04 март 2015 12:51

  • 803
  • 2
Кунева: Администрацията ни ще получи страхотен опит след председателството на ЕС
©

След две години ще имаме страхотна възможност да се съизмерим с другите страни от ЕС и да скрепим административния си кабинет. Администрацията ни ще научи много нови неща, това най-много се цени от страните, които са преминали след председателството на ЕС, каза Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 след отправен и въпрос в парламента.

Създаден е координационен механизъм за подготовка. Започват анализите за нужния ни човешки ресурс. Трябва ни изключително добър екип. Изготвен е въпросник с темите, които ще бъдат засягани: инфраструктура, комуникации, културна програма и програма на председателството, заяви Кунева.

Пари в бюджета за тази година не са предвидени. От другата година ще започне финансирането за подготовката на председателството ни.  Насочените приходи ще бъдат към подготовка на държавни служители – публична администрация и дипломатичен корпус. Ще се опитаме да вложим възможно най-малко средства, за да има най-голям резултата, категорична бе Кунева.

България очаква референдума на Великобритания, в който ще стане ясно дали тя ще остане част от ЕС. Желаем да се разбере, че е нужно да си изясним какви ще са нашите приоритети, за да е успешно председателството, приключи Кунева.

Последвайте канала на

803 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.04 | 16:03

2
ХАХАХАХАХАА

2015.03.04 | 16:03

1
Тази пак казва нещо,което е трудно за разбиране.Да му мислим ние простолюдието.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини