Кънев: Лазаров не може да е по-ценен от Вучков

  • 04 март 2015 12:39

  • 2257
  • 3
Кънев: Лазаров не може да е по-ценен от Вучков
© Булфото

Още няма окончателно решение по въпроса за оставката на Вучков и ще има още разговори до края на деня. Това каза пред журналисти в НС съпредседателят на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и на излизане от кабинета на председателя на НС Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Там се състоя среща на парламентарните групи на управляващата коалиция с вицепремиера Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Трябва да обсъдим лично с Вучков мотивите му. Всички лидери на парламентарни групи от мнозинството заедно с ресорните вицепремиери е добре да се срещнат лично с него, посочи Кънев.

При всяко положение оставката на вътрешния министър би бил дестабилизаращ момент, коментира той.

На въпрос дали този акт на премиера показва, че главният секретар на МВР му е по-ценен от министъра, Кънев отговори: "Прекалено много интерпретации се правят. Не може да е по-ценен. Надявам се да няма такава зависимост."

По повод многократните искания на РБ за смяната на Светлозар Лазаров Кънев обяви: "По-силно от това не можем да настояваме."
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2257 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
agent

2015.03.05 | 10:53

3
ne samo lazarov nai ve4e pisan4ev trebva da iz4ezne ne se ostavjaite borisov da vi nadhitri

2015.03.05 | 10:53

2
Оставката на Вучков трябва да бъде знак за подаване оставка на цялото правителство и избор на нов министър председател ,за да разнищи ,Червеите КТБ ,БНБ,Бисеров ,милиардите на ББ и зависимостите му от ДПС.Писанчев Лазаров , Йовчев .Без Вучков и Цветанов ,ББ е никога нямаше да е във властта
Рада Кунева

2015.03.04 | 20:55

1
Рамаданчо, ти си на ход да хванеш Боко за шлифера!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини