Семейството на Джихади Джон точило британската хазна

  • 04 март 2015 11:34

  • 3904
  • 2
Семейството на Джихади Джон точило британската хазна
©

Семейството на екзекутора на групировката Ислямска държава (ИД) Мохамед Емуази, наричан още Джихади Джон и Черния Бийтълс, е струвало на британската хазна над 400 000 паунда, пише лондонският в. Дейли мейл.

Семейство Емуази се преселило от Кувейт в Обединеното кралство след войната в Залива през 1990-91 г., избухнала заради окупацията на малката държава от страна на армията на убития през 2006 г. иракски лидер Садам Хюсеин. Роднините на Черния Бийтълс, на които им е бил даден статут на бежанци, са получавали помощи от бюджета на западноевропейската държава в продължение на 20 години и наели луксозен имот в скъп лондонски квартал. Джасим Емуази малко по-късно се върнал в родината си, страната, където животът на мъжа е бил под заплаха, коментира вестникът. От изданието припомнят, че мъжът е приветствал операцията на Ирак. Журналисти от "Дейли мейл" са открили и хазяин на Емуази. Мъжът определи като семейството "паразити" и "наематели от ада", защото е получавало пари, въпреки че е нямало и следа от тяхното присъствие на Острова.

Джихади Джон е роден в Кувейт, но прекарва голяма част от живота в Британия. На 26-годишния мъж се приписват убийствата на няколко западни и японски заложници, похитени в Близкия изток от ИД.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3904 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.01 | 16:17

2
MODERATORA E KURWA NA ID
jhonyyy for youu mfck

2015.03.05 | 19:12

1
───────────────────────────── ────────────▄████▄─────────── ───────────▄██████▄────────── ───────────█──────█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█─▄▄▄▄─█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█─▄▄▄▄─█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█─▄▄▄▄─█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█──────█────────── ───────────█─▄▄▄▄─█▄▄▄▄────── ────▄███████──────█▀█─▀██▄─── ▄█████─────█──────█──█─▀██▄── █────█─────█──────█───█──██▄─ █────█─────█──────█────█──██▄ █────█─────█──────█─────█──██ █────█─────█──────█─────█─██▀ █────█─────█──────█─────███▀─ █────█─────█──────█─────██▀── █───────────────────────██─── ███▄────────────────────█▀─── ─▀███▄────────────────▄██──── ───▀████████████████████▀──── ─────▀████████████████▀──

Добави коментар

Водещи новини