Преподавател на убитата Вероника: Тя можеше да стане прекрасен професионалист

  • 04 март 2015 09:26

  • 4934
  • 4
Преподавател на убитата Вероника: Тя можеше да стане прекрасен професионалист
©

Дни наред полиция и близки издирваха 23-годишната студентка във Велико Търново Вероника Здравкова. На 28 февруари вечерта момичето си тръгнало от работа, но така и не се прибрало в квартирата си.

Във вторник по обяд тялото на момичето бе забелязано случайно в река Янтра от възрастен рибар. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Все още не се знае причината за смъртта и часът на смъртта, но е ясно, че става дума за умишлено убийство.

В „Здравей, България” по Нова телевизия доц. Венета Христова, една от преподавателките на момичето разказа, че Вероника е една от отличните студенти на специалност „Публична администрация”. 23-годишното момиче трябваше това лято да завърши магистратура по управление на проекти.„Тя можеше да стане един прекрасен професионалист, аз се радвам, че бях неин преподавател, няма как да не запомня такова деликатно момиче, толкова интелигентно, целенасочено, с професионални мечти и възможности. Всички тъгуваме за нея и не можем да повярваме, че това се е случило в нашия град”, сподели доц. Венета Христова.

Във Велико Търново днес стартира подписка в района, в който беше намерен тялото на момичето, да се монтират камери и да се постави осветление. „Искаме и в тъмната част на деня в района да има полицейски патрул. Трябва да има и осветление и камери от университета до Интер хотела”, коментира един от инициаторите на подписката инж. Петко Ганчев.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4934 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ivanov

2015.03.05 | 11:41

4
Искам жив да го разкъсам!!!

2015.03.05 | 11:41

3
ЦИГАНСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , ЦИГАНСКО УБИЙСТВО !!!! А НИЕ МЪЛЧИМ И ТЪРПИМ , ШИБАН СТРАХЛИВ НАРОД !

2015.03.04 | 23:16

2
dati e - a maykata za vsicko vi sa vinovni ciganite pros glupak

2015.03.04 | 23:16

1
Яж патки

Добави коментар

Водещи новини