Най-дългият български трибагреник ще се развява в четирите краища на Стара Загора

  • 03 март 2015 16:39

  • 2419
  • 3
Най-дългият български трибагреник ще се развява в четирите краища на Стара Загора
©

След края на тържествата по случай 137 години от Освобождението най-големият български трибагреник ще се развее в четирите края на горда Стара Загора за прослава на града ни, за прослава на България, съобщават от общинския пресцентър, цитиран от БТА.

Българското знаме, което е с дължина 300 метра, днес по обед "прегърна" 50-метровия монумент на Самарското знаме и се  извиси над вечната стража под него - шестимата български  опълченци и руския офицер с щитове, символ на непреодолимата  преграда и саможертвата.

Хиляди старозагорци се включиха в паметния поход "За свободата. Да развеем българското знаме" и извървяха 3,5 км от центъра до Мемориален комплекс "Бранителите на Стара Загора. Походът се организира по инициатива на кмета на Стара Загора
Живко Тодоров.

Последвайте канала на

2419 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.08.13 | 01:14

3
По комунистически Сидеров говори за национализация, но мълчи за руските афери с горива, банки и удобни играчи. Друг е въпросът за "дясно радикалната "Атака", която по комунистически плещи за национализация на това или онова, но пропуска най-големия кърлеж в икономиката ни - рафинерията на Лукойл, която за последните 6 години е отчела приходи за над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да са отчели и 1 лев печалба. "Дясно радикалните борци" от Атака също така упорито пропускат да се борят и с факта, че България плаща най-скъпия руски газ. Същите "борци" нито веднъж не подадоха сигнал в проку.ратурата или в НС за разследване на схемите на ДПС за източване на ДДС и пране на пари, за далаверата КТБ и финансирането на Пеевски, но подадоха сигнал срещу протестиращите българи, несъгласни с тази подмяна и гавра с политически принципи и национално достойнство.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.08.13 | 01:13

1
Стигнах до извода, че българите сме изключително прост и нагъл народ. Защо не ни броят в Европа? Европейците са го разбрали преди нас.Да искаш да плуваш в мизерия, когато някой ти предлага да извади поне главата ти над лайната? Да забравиш какво е било допреди 5 месеца? Да забравиш, че лакеите на петата колона са искали (и почти успяха) да те сложат в краката на джуджето с имперски мераци? Да забравиш 11 млрд. дълг, за който могат да направят отчет само за един? Да забравиш тройния шлем? Да забравиш полицейското беззаконие срещу мирните протестиращи? Да забравиш командированите на границата мизерстващи? Да забравиш откраднатото? Да забравиш, че искаха да ти затворят устата с нови закони? Да забравиш удавените от миналата година? Да забравиш пееФ? Да забравиш белия автобус? ... Ми, щом си забравил всичко това, и като идиот обвиняваш тези, които искат поне нещо малко да направят за теб, значи не заслужаваш никакво уважение! Жалко. българино.

2015.08.13 | 01:13

2
БОСТАНДЖИЯ стига си лал

Добави коментар

Водещи новини