Двама килъри чакали Боби Белята край Казичене

  • 03 март 2015 08:58

  • 5479
  • 0
Двама килъри чакали Боби Белята край Казичене
© Булфото

Двама килъри са чакали Борис Борисов-Боби Белята край езерото в Казичене. Все още обаче не може с категоричност да се каже дали по него са открили огън и двамата, или е стрелял само един от тях с многозаряден пистолет. Това ще се изясни, след като стане готова балистичната експертиза, пише "Преса".

Приближеният на издирвания наркобос Христофорос Аманатидис-Таки бе разстрелян с 13 куршума в четвъртък вечерта в затънтена местност недалеч от езерото в Казичене. Белята отишъл там на тайна среща, но попаднал в капан. До мястото го откарал приятел с "Тойота". Белята слязъл от колата, вървял пеш около 200 метра към оградата на затворническото общежитие, но бил повален от куршумите.

Приятелят на Борисов, който го чакал, не е станал пряк очевидец на екзекуцията. Той чул само изстрелите, а после видял сенките на двама или трима души, които се отдалечават от мястото.

Все още не е известно с кого Боби Белята е имал среща, но се предполага, че човекът е сред затворниците в общежитието. В района няма камери, които могат да помогнат на разследващите. Вече са разпитани и част от изтърпяващите присъди в Казичене, но всички отричат да са имали уговорка да се видят с Борис Борисов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5479 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини