Маги на Слави: Още се виждаме с Трифонов

  • 03 март 2015 07:43

  • 20286
  • 3
Маги на Слави: Още се виждаме с Трифонов
© Архив

Бившата голяма любов на Дългия е благодарна на шоумена и не може да го забрави. "Благодарна съм на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в за всичко, което съм преживяла с него".

"След толкова години все още поддържаме приятелски взаимоотношения, виждаме се и винаги ще е така" - разказа тя пред "България днес". Магдалена Ангелова, известна като Маги на Слави, е психоложка и бивша манекенка. Тя твърди, че с Трифонов се уважават заради връзката, която са имали и дори след раздялата им хармонията в отношенията им се пази и до днес.

"Все още присъства този силен интерес към отношенията ми с него, а те са напълно нормални. Имали сме толкова хубави моменти, уважаваме се като личности. Както във всяка една връзка и в нашата е имало хубави моменти и лоши моменти, но двамата сме успели да запазим като спомен само хубавите, разкрива Маги.

Магдалена от Варна имаше дългогодишна връзка със Слави и няколко години бе считана за голямата му любов. Говореше се, че двамата са стигнали до годеж, но в крайна сметка се разделиха. Всяка следваща връзка на Дългия след нея е обречена на провал, а за приятелство с други негови бивши изгори не може и да става въпрос.

Колкото и жени да минаха в живота на Трифонов Магдалена си остана единствената, получила любовно обяснение от него и то от телевизионния екран.

Тя е обвързана с бизнесмена Елисавет Ъков. Двамата имат момиченце - Ангела.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
20286 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.10 | 10:26

3
Напуснала го когато разбрала ,че е педал
Слушащ опери

2015.03.10 | 10:26

2
Вижда се, за да вземе някой и друг лев...Ха на сполука...

2015.03.10 | 10:26

1
Дългия е путкоразвеждач !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини