20 лева глоба за мъж, потрошил колонка на бензиностанция

  • 02 март 2015 19:29

  • 1431
  • 1
20 лева глоба за мъж, потрошил колонка на бензиностанция
©

"Колосална" глоба от 20 лева ще плати 30-годишният Иван Стоев, който потроши колонка на бензиностанция и избяга.

Решението за наказанието на безотговорния шофьор е на Бургаския районен съд. Инцидентът става на 25 юли м.г. около 01:00 часа. Иван Стоев управлявал колата си „Шкода Фабия”. Той навлязъл в района на бензиностанция в село Братово и паркирал пред входа, съобщава „Флагман”. Отишъл в магазина, където си купил цигари. После младият мъж излязъл от бензиностанцията, качил се в автомобила и рязко потеглил на заден ход, като движейки се назад блъснал колонка номер 1 за зареждане на гориво. При настъпилия удар ламарината на колонката се огънала, била счупена кофата за миене на стъкла.

Въпреки катастрофа, Иван не останал на мястото, а напуснал произшествието. Служителката на бензиностанцията се обадила на телефон 112, а на следващия ден дошли полицаи и огледали щетите. Бил съставен акт, а Иван Стоев издирен от полицията. Той се запознал със съдържанието му и го подписал без възражения.

В последствие обаче 30-годишният бургазлия обжалвал акта на МВР, тъй като според него не е имало сериозни материални щети и затова е сметнал за излишно за уведомява органите на реда за деянието си. По време на делото даже обяснил, че не разбрал, че е блъснал колонката. Решението може да се обжалва пред Бургаски Административен съд в 14-дневен срок.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1431 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.05 | 10:54

1
......... I TAKA NYAKOI PRODULJAVAT DA SE PRAVYAT NA LUDI SUPER SELYANITE SE OPITVAT DA NI PRAVYAT NAIVNICI OO NE NE STAVA.PO KROTKO

Добави коментар

Водещи новини