Астролог: Благодат на 3 март, скандали в неделя

  • 02 март 2015 07:50

  • 2798
  • 0
Астролог: Благодат на 3 март, скандали в неделя
©

Тригонът на Юпитер и Уран, който ще е точен на Трети март, ни дава възможност за подобряване на отношенията с нашите близки и на финансовото ни състояние. Почти през цялата седмица ще сме под влияние на този благоприятен аспект, но ще ни въздейства негативно и фоновият квадрат Уран с Плутон. Приятните емоции обаче през тези седем дни ще преобладават.

Най-благоприятно ще е влиянието на тригона на Юпитер и Уран в сферите на икономиката, финансите, административното управление и обществените процеси. Може да очакваме приятни изненади, свързани с политиката, с международните и с личните отношения, пише астрологът Михаил Преображенски в хороскопа си, публикуван в сайта му pro-gnosis.ru, пише "Флагман".

„Заради комбинацията на Юпитер и Уран сега сме в един от най-благоприятните периоди от годината. Дава ни се шанс да преодолеем съществуващите проблеми, за подобряване на партньорските взаимоотношения, за реализиране на мащабни проекти, за оригинални идеи и технологични иновации.

Ще ни влияе обаче и квадратът на Уран с Плутон. Заради този напрегнат аспект нараства рискът от конфликти без съществена причина“, предупреждава руският феномен.
До събота ще се запази умерено-благоприятният фон. В неделя обаче хората ще са склонни да обиждат близките си или да капризничат. За щастие обаче това е кратко явление, дължащо се на бързата Луна, обяснява Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
Четвъртък , петък – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Четвъртък, неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник – за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.
Сряда – за Овен, Лъв и Водолей.
Петък – за Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2798 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини