Запалиха магазин на бизнесдама в София

  • 01 март 2015 16:54

  • 1612
  • 0
Запалиха магазин на бизнесдама в София
©

Неизвестни бандити са подпалили тази вечер магазина на столична бизнесдама в кв. „Овча Купел” на ул. „Монтевидео” до бл. 418. Сигналът за пожара е постъпил около 30 минути след полунощ.

След запалването огънят се е разраснал и до два други съседни магазини, които също са изгорели до основи, съобщава Блиц.

„Обадиха ми се хора от отсрещния блок. Тръгнах веднага. Нямаше нито една сирена. Оправданието беше, че на едната пожарна, която е дошла навреме, водата е свършила, а втората се е забавила”, разказва собственичка на друг магазин в съседство, която пристига, щом разбира, че около нейният обект се разраства пожар.

Собственичката на магазина твърди, че не е получавала заплахи през последните месеци. Тя обаче предполага, че някой има интерес от парцела, който се намирал на стратегическо място и бил доста апетитен.

„Никой не ме е заплашвал, но дали това не е обект на желание на някой друг, защото мястото е много интересно, наистина не знам. Всичко е изгоряло до основи. Имам вътре стока за десетки хиляди левове. Просто не мога да повярвам. Влачила съм в този магазин бременна чували, всичко съм изградила сама, а сега е унищожено”, разказва собственичката на изгорелия магазин.

"Става въпрос за три павилиона на бул. "Монтевидео", всеки един от около 40 кв. метра. Пристигналият на място екип е установил, че всичко е изгоряло почти напълно.- Извършен е оглед, продължава работата по случая. По първоначални данни е възможно да се предположи, че пожарът е умишлен", съобщиха от МВР.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1612 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини