Този мъж използва схема за бързо забогатяване и...забогатя

  • 01 март 2015 14:07

  • 4641
  • 0
Този мъж използва схема за бързо забогатяване и...забогатя
©

Всички сме чували за разни откачени схеми за бързо забогатяване, от които се предполага, че ставате милионер докато си седи на дивана. Точно този сценарии се е разиграл обаче при Ерик Мартин от Йорк, Пенсилвания.

Миналия месец Мартин прочел някъде за новосъздадена компания на име Jet.com, която провеждала състезание, с което имала за цел да направи така, че хората да карат техни приятели да се запишат и да получат само преглед на услугата, която предлага сайтът.

От Jet.com обявили, че ще предоставят 100 000 акции на компанията на човека, който успее да накара най-голям брой хора да се запишат. 28-годишният Мартин похарчил 18 000 долара за реклама на сайтове като Swagbucks и Gifthulk, които дават награди на хора, които се записват за разни неща по интернет.

Мартин работи в IT индустрията, но тези сайтове му били препоръчани от негови роднини. Пред това той опитал да рекламира във Facebook и Google, но не стигнал далеч. Само за три седмици Мартин успял да запише 8 000 души за програмата за „Вътрешни хора” на Jet.com. От компанията обявиха наскоро, че Мартин е човекът привлякъл най-много и хора и му предоставиха обещаните 100 000 акции.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4641 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини