Мъж се превърна в Мадона за 50 хил. долара (снимки)

  • 28 февруари 2015 13:20

  • 5102
  • 3
Мъж се превърна в Мадона за 50 хил. долара (снимки)
©

Американец похарчи 50 хил. долара в последната една година, за да се превърне в своя идол – МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо.

"Използвал съм практически целия си съзнателен живот и всичките си спестявания, за да се превърна в МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. Сложих си импланти в скулите и челюстта, коригирах си брадичката, направих си лифтинг на веждите и какво ли не още", казва 31-годишният Адам Даниел. Той признава, че страстта му към поп изпълнителката започнала, когато бил на 15 години. Майка му му купила албум на певицата: "Слушах го нон-стоп! Имах чувството, МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо че пее специално за мен", информира TV7.


Майка му вече съжалява за подаръка, който е направила тогава: "Не предполагах, че обсесията му по МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо ще стигне толкова далеч. Притеснявам се за него. Той все пак е мъж, а сега вече изглежда като жена". Синът й обаче е доволен: "Но, по дяволите, струва си! Защото сега изглеждам точно като Мадона. Дрехите, които нося, са същите като нейните".

И допълва: "Моят бивш приятел беше като мама. Чудеше ми се. Беше му непонятно защо толкова искам да приличам на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. Но аз съм свикнал. Никой не може да разбере моята любов към МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. Мисля, че даже и тя не би я разбрала".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5102 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.02 | 08:45

3
Iavno e fen i na qernite salami !

2015.03.02 | 08:45

2
Типични американски изроди!

2015.03.02 | 08:45

1
Това е оня ГЕЙбераст спамаджията върлия привърженик на тиквата

Добави коментар

Водещи новини