Устата спечели 40 долара на ротативки във Вегас

  • 28 февруари 2015 11:35

  • 2272
  • 8
Устата спечели 40 долара на ротативки във Вегас
© Булфото

Страховита буря посрещнала рапъра Устата в САЩ. Преди месец Иван Динев стегна куфарите, за да изнесе турне зад Океана.

Екстремното пътуване му отнело цели 26 часа. “Още от начало се сблъсках с нюйоркската снежна буря. Полетът ми беше пренасочен през Сиатъл за Лас Вегас. По-късно виелицата ме застигна в Бостън. Там даже отпадна концертът ми, защото всичко беше блокирано от снега,” разказа за „Монитор” изпълнителят на „Бурята в сърцето ми”. Още в началото Устата останал без багаж. „Слава Богу, че цялата ми техника беше в ръчния багаж. Панирах се, защото бях без никакви дрехи. На третия ден ми върнаха куфарите, дотогава се наложи да обикалям по магазините. Но пък се обзаведох с много яки сценични панталони. Нямаше как да остана само по гащи,” смее се певецът.
Столицата на хазарта Лас Вегас била първата спирка от обиколката.

“Нарочно избрах този град първо, за да ми останат пари за подаръци. Когато видиш някой да крещи от кеф край машинките и теб те обхваща хазартният адреналин. Казината много ме впечатлиха,” разказва рапърът. Той си пробвал късмета на ротативките „Майкъл Джексън” и Rolling Stones.” Сядаш на един стол, който е целият в колони. Слушаш си музика и така хубаво си губиш парите. Като счетоводен баланс излязох 40 долара напред,” доволен е Иван. Той намерил време да обиколи и стария център на Вегас, но не останал с хубави впечатления. „Там си беше доста страшничко, защото беше пълно с просяци и фрийкове, който за бакшиши правеха всякави маймунджилъци,” откровен е Устата.

Рапърът не останал очарован и от Алеята на славата в Лос Анджелис. Булевард „Холивуд” втрещил звездата с мръсотията си. „Пълно е с пияници, наркомани и улични артисти. Даже не смеех и да снимам. Клубът, в който пях, беше на 200 метра от Kodak Theatre. Вечерта след моето участие гръмнаха човек на улицата. Не е тази лъскава картинка, която си представят повечето хора. Все едно на Централна гара в София да се намира НДК,” разказа музикантът. В Лос Анджелис гид му станала певицата Лора Владова. Тя го завела до прословутата обсерватория „Грифит”. „Там се премерих колко тежа на различните планети.

Лора ме разведе да огледам и няколко къщи на знаменитости. Успях да видя дома на Джъстин Тимбърлейк и имението Neverland на Майкъл Джексън,” разказва изпълнителят. В Чикаго се видял на чашка уиски с Мишо Шамара. „Той ми сподели, че вече има собствен камион. Справя се добре и няма намерение да се връща у нас. Сестра му много му помага”, обяснява Устата. В Чикаго дуетната половинка на Софи Маринова напълнил картата на професионалния си фотоапарат със снимки. Качил се на небостъргачите Hancock Tower и Willis Tower. Първият е черна сграда в северната част на центъра и се издига на 100 етажа. Willis Tower пък предлага забележителна гледка от върха на 442 метра височина.

От всички забележителности в Страната на неограничените възможности хип хоп изпълнителят най-много се впечатлил от Ниагарския водопад. „Това е природна забележителност, която наистина се запечатва в съзнанието за цял живот. Те са два водопада. По – малкият беше замръзнал. Беше. се превърнал в огромни буци лед и между тях течеше вода”, разказва Устата. Той съжалява, че не му останало време да посети националния парк „Гранд Каньон” в Аризона. Но пък обиколил Историческия музей в Ню Йорк. „Там има кости на почти възстановени динозаври. Може да се видят какви ли не животни. Аз и нашият природонаучен музей си го харесвам, но там направо си махнах главата,” откровен е Иван. Най-големият аквариум в света Titanic Aquatic също бил в програмата на родната звезда. „Намира се в Атланта, Джорджия. Толкова тонове вода не бях виждал на едно място. Обясниха ми, че побира над 31 000 м2 морска и речна вода и над 500 различни вида риби.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2272 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.09.23 | 09:18

8
Bravo ,4e e iskren..
Баничаров

2015.03.06 | 15:10

7
Кой го пусна тоя Дивак да ходи в Вегас!!!
В е л и к и я

2015.03.06 | 15:10

6
Боже помогни ми ......

2015.03.06 | 15:10

5
И какво ще ги прави толкова много пари ?

2015.03.06 | 15:10

4
Zdrasti ! Amerika e edna kochina,palna s mizeria !

2015.03.06 | 15:10

3
a gza kolko spe4eli
nd

2015.03.06 | 15:10

2
БРЕЙ колко интересна новина.Сега ще трябва да пия приспивателно за да мога да заспя от вълнение.ЕЙ върхът сте!!!!!!

2015.03.06 | 15:10

1
Ykrainzite i te se biat ama ite ne znaiat za kakvo se biat i gi o4akva..

Добави коментар

Водещи новини