Румен Христов: Не сме доволни от темпото на реформите

  • 27 февруари 2015 18:44

  • 1288
  • 3
Румен Христов: Не сме доволни от темпото на реформите
©

Не сме доволни от темпото на реформите. Трябва да изпълним очакванията на гражданите. Да, те ще са болезнени, няма да са популистки, ще са тежки, но трябва да се случат. Това каза депутатът от Реформаторския блок (РБ) Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването "Още от деня" по БНТ.

Христов посочи, че реформите в сектор "Здравеопазване" вече са започнали. Тук е важна активността и на самия министър, подчерта той, като даде добра оценка и за работата на вицепремиера Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

През цялото време бяхме единни по отношение на ратифицирането на новия държавен дълг, подчерта депутата. Около 6 млрд. евро се заделят, за да рефинансират стар дълг, плюс дефицита. Нов дълг няма. Христов изтъкна, че в РБ не са щастливи, че България има дефицити. Готови сме да разговаряме с всички политически сили, за да заложим в следващия бюджет едни по-балансирани разходи.

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, въпреки своите грешки, успя да запази една финансова стабилност. Ние от РБ сме против трупането на дефицити. Не трябва да вървим по пътя на Гърция. Държавата не разкрива работни места, тя трябва да даде правила, посочи Христов.

На предстоящите местни избори, целта на РБ ще е да запази формулата си. Нормално е да имаме водачи на листите, за да отстояваме нашата идентичност - така той коментира изправянето в директен сблъсък между кандидати на ГЕРБ и РБ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1288 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
rossen4i4o

2015.03.01 | 23:00

3
неудобно се получава с реформите ? населението очаква едно а Вие предлагате съвсем друго УДОБНО Вам , това Не са реформи , а поредното извиване на ръце по стар Управленско-милиционерски обичай , Всеки си получава заслуженото рано или късно затова Си сверете часовника и не говорете глупости

2015.03.01 | 23:00

2
АРТИСТ........................................

2015.03.01 | 23:00

1
абе и тоя ли е в Реформаторския Блок? дето беше кандидат за Президент от СДС а Костов искаше Малинов? хахаха егати Реформаторския Блок -Ххахахахаха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини