Откриха застрелян мъж в столицата

  • 27 февруари 2015 07:17

  • 10056
  • 8
Откриха застрелян мъж в столицата
©

Труп на мъж е бил открит снощи вечерта край езерото Казичене в София. Сигналът е подаден на тел. 112 около 21 часа. По първоначална информация в района са се чули изстрели. Тялото е открито до автомобил, паркиран в района на бензиностанция до езерото, съобщава Нова ТВ.

Разследващите екипи извършват оглед на мястото. По неофициална информация застреляният е криминално проявен и добре познат на полицията от близкото минало бандит, по прякор Белята. Той е бивш автомобилен състезател, криминално проявен, а името му се свързва и с издирвания за наркотрафик Христофорос Аманатидис Таки.

В началото на 2002 г. той бе задържан по подозрение, че заедно с други негови авери са взривили известен автосервиз на столичната ул. „Странджа”. Часове след като адската машина по чудо не уби никой, полицията успя да арестува бандата. Тогава по ръцете на всички задържани бяха открити следи от барут.

По време на съдебните заседания за мерките им тогава подсъдимите обясниха наличието на следи с рибарство.

„Не знаем в какво ни обвиняват, ние бяхме за риба”, каза тогава пред съда Боби-Белята.

Когато съдът ги пусна под парична гаранция, Борисов получи прякора си „Рибарят бомбаджия”. Във връзка с освобождаването им тогавашният главен секретар на МВР Бойко Борисов отправи упрек към съда с репликата

„Виждате ли какво става, ние ги хващаме - те ги пускат”

Последвайте канала на

10056 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.02.28 | 16:26

8
Защо тогава съда не ги осъди за ловене на риба със бомби, а ги пусна. Или ловенето по този начин е разрешено от тогава.
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.02.28 | 16:18

5
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата!

2015.02.28 | 16:18

7
vsizko e vqrno,tikvata e za razstrel
гласуващ

2015.02.28 | 16:18

6
Така 4% какво постигаш с това?

2015.02.28 | 09:36

4
Кой ти плаща бе уникален глупако.
Кире

2015.02.28 | 09:35

3
Това място София ли се води!?Всяка дупка и керемида около София наричат квартал, какви квартали какви глупости!?
браво !!!!!!!!!!

2015.02.28 | 09:35

2
СЪДА ПУСКА...НО КУРШУМА НИКОГА !!!ПОЛЕЗНОТО ПРИ ТАЗИ РАБОТА Е ЧЕ НЕ СЕ ХАБИ ПОЛИЦЕЙСКИ РЕСУРС..ОНИО САМИ СЕ ТЕПАТ !! ХУБАВ ЛОШ.....БОГ ДА ГО ПРОСТИ

2015.02.28 | 09:35

1
Ся на ония свят може да лови колкото иска риба.

Добави коментар

Водещи новини