Заключиха Диана Любенова в склад

  • 27 февруари 2015 07:05

  • 4131
  • 1
Заключиха Диана Любенова в склад
©

Снимките на новия сериал на Люк Бесон Section Zero се пренесоха в изоставен склад на софийската стокова борса “Зимница”. Екипът обаче отказа достъп на журналисти до снимачната площадка, а двама от българските актьори в продукцията – Диана Любенова и Деян Донков, останаха заключени в порутените халета, за да избегнат фотообективите, съобщава Монитор.

„За съжаление трябва да поискаме разрешение от френската централа, за да ви пуснем да снимате. Ще издадем само, че сюжетът се върти около руската мафия. Ще има много екшън, щедро плискане на олово и каскади. Тв водещата и актриса Диана Любенова влиза в ролята на експерт по куршуми. Колегата й Деян Донков пък ще сее крошета като мафиот. В поредицата на Бесон ще вземат участие още Малин Кръстев и Албена Колева. Режисьор на лентата е Оливие Маршал - бивш полицейски инспектор, който се занимава с телевизия от 25 години и е един от най-добрите във Франция. Снимките вървят освен в студията на “Ню Бояна филм” и по централните столични улици. Хотел „Шератон” също е бил използван за декор. Проектът предвижда създаването на 8 епизода. Над 1 млн. евро е бюджетът на всяка от сериите.

Последвайте канала на

4131 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ТуК

2015.04.08 | 08:22

1
Сбъркали са местото където да я заключат. Нека пробват в Централен Софийски затвор там поне ще и се нарадват и "бис" ще отнесе за добро представяне.

Добави коментар

Водещи новини