Креативна майка превръща съня на детето си в истинско приключение

  • 26 февруари 2015 12:43

  • 12535
  • 3
Креативна майка превръща съня на детето си в истинско приключение
©

Докато наблюдавате сладкия сън на детето си, вероятно и вие си задавате въпроса: Дали то сънува или просто си спи спокойно? Отговорът ни е поднесен с невероятно въображение и креативност от Куини Лиао, чиято идея да превърне съня на бебето си в истинско приключение е достойна за похвала. Куини Лиао живее в Калифорния, където отглежда трите си деца и работи в сферата на изкуството.

Комбинирайки артистичност и въображение, тя създава великолепни фотографии, изобразяващи приказния свят на детските сънища. С помощта на различни предмети от бита като дрехи и играчки, тя пресъздава същинска страна на чудесата за своя син Венгенн. Именно така е озаглавен и албумът, съдържащ над 100 нейни фотографии – „Венгенн в страната на чудесата“. В случай, че и вие имате подобна страхотна идея, ние от MaistorPlus.com ще ви покажем някои от тези снимки, за да ви вдъхновим да я реализирате.

Виж още: Детски легла, вдъхновени от приказките


В своята книга, публикувана през 2012 г., Куини Лиао дава насоки стъпка по стъпка за създаването на някои от тези фотографии. Тя разказва, че започнала да заснема съня на своето дете и да го преобразява в невероятно приключение през 2010 година, черпейки вдъхновение от Анн Гедес, чиито креативни бебешки фотографии имат почитатели по целия свят.


Виж още: 7 идеи за приказни детски стаи

Куини Лиао споделя, че приказките, които е чела като дете я вдъхновяват да създава нови и нови приказни сюжети, на фона, на които заснема спящия Венгенн. Ако нейните творчески фотографии са извикали усмивка на лицето ви, ви препоръчваме да помислите за цялостно предекориране на детската стая, за да може приказката за вашето дете никога да не свършва! При нужда от помощ за ремонта на детската стая, направете безплатна заявка в MaistorPlus.com, за да откриете подходящия специалист за реализирането и на вашата креативна интериорна идея!

Последвайте канала на

12535 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.06.11 | 21:36

2
Тази жена е за психиатър.
в

2015.06.11 | 21:37

3
а какво лошо има? май по-скоро вие сте за психиатър, ограничени човеко
asd

2015.06.11 | 21:36

1
e kak kakvo lo6o ima, deteto spi ti go pravish na maimuna i go snimash i ka4vash vav facebuka nenormalna rabota

Добави коментар

Водещи новини