Довечера: Ghetto Priest сменя Leigh Stephen Kenny за концерта на Asian Dub Foundation Sound System

  • 26 февруари 2015 10:55

  • 2306
  • 0
Довечера: Ghetto Priest сменя Leigh Stephen Kenny за концерта на Asian Dub Foundation Sound System
©

Британците от Asian Dub Foundation Sound System ще кацнат на летище София за концерта си в *Mixtape 5* тази вечер.

Официално съставът на формацията  трябваше да пристигне с  Leigh Stephen Kenny a.k.a. LSK. Вместо него на сцената ще излезе реге сензацията Ghetto Priest (GP), който от четири години пътува заедно с Asian Dub Foundation.

Ghetto Priest a.k.a. Squidz е един от най-възпламеняващите и креативни артисти, появявали се на лондонската сцена през последните няколко години. В музиката си не се ограничава до един стил, но предпочита да бъде в спокойния темп, както корените му диктуват.

Роденият “Stephen Garfield Townsend” е с карибска, ирландска, азиатска и английска кръв. Публиката е луда по него, заради мистиката, която създава по време на изпълненията си. През 2003 г. момчетата от ADF забелязват изключителния талант на GP и го канят за вокалист на първия трак от “Enemy of the Enemy”. Участва активно и в създаването на албума “Tank”, както и в последната тава на бандата – “The Signal and The Noise” – парчета, които очакваме да чуем на живо тази вечер.

Работилите с него казват, че „в музиката му има нещо апокалиптично и в същото време лирично“. Каква е искрата му на сцената ще видим тази вечер в клуб *Мixtape 5*.

Вратите отварят в 22.00 часа.
Билети може да купите от мрежата на ticketlogic.bg на цена от 25 лв.
На входа цената на билета ще бъде 30 лв.

Последвайте канала на

2306 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини