Заблестете в нощта на 8 март с Tom Novy и грандиозно светлинно шоу

  • 26 февруари 2015 10:49

  • 701
  • 0
Заблестете в нощта на 8 март с Tom Novy и грандиозно светлинно шоу
©

Световноизвестният DJ Tom Novy идва в София за едно специално шоу, посветено на Деня на жената – “Glow in the dark”.

Събитието ще се проведе на 7-ми март от 23:00 ч. в зала Sofia Event Center в Paradise Center. Организатори са Symbol Media Group и FlyEvents.

Най-големите хитове на Tom Novy, дългогодишен резидент на клуб Space Ibiza, като TAKE IT и YOUR BODY ще звучат, придружени от впечатляващ танцов спектакъл, а самите гости ще могат да допринесат за незабравимото светещо шоу. Затова приканваме всички да вземат със себе си целия си блясък – светещ грим, бижута и аксесоари, за да може заедно да “заблестим в тъмното”.

Специални светлинни ефекти в залата ще допринесат за това всеки един да се чувства неизменна част от партито, а кулминацията на блестящата еуфория ще бъде появата на ANDROMEGA. Придружен от професионални танцьори, мега роботът ще взриви залата с незабравимо шоу. Комбинация от LED светлини, пушек, лазери и пиротехника ще пренесе гостите в друга вселена, в която всеки ще може да блести със собствена светлина. 

За да допринесе за доброто настроение, от Цюрих ще пристигне DJ Alex Mallios, а от българска страна откриването на вечерта е поверено на DJ Diass. 

Последвайте канала на

701 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини