Вижте къде в София няма да има вода днес

  • 25 февруари 2015 07:20

  • 1261
  • 0
Вижте къде в София няма да има вода днес
©

На 26 февруари 2015 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в кв. „Кръстова вада" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Иван Радоев" от ул. „Иван Панталеев" до ул. „Иван Радоев"№34, ул. „Иван Панталеев", ул. „Борис Руменов" от №29 до №50 по ул. „Могилата" от ул. „Сребърна" до ул. „Могилата"№2А, по ул. „Йордан Стубел" от ул. „Могилата" до ул. „Йордан Стубел"№4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев"№20.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 февруари 2015 г. (четвъртък), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Ведрина" вилна зона „Бели брег" гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Елин Пелин", по ул. „Летоструй" от ул. „Сердика" до края на улицата, по ул. „Ведрина" от ул. „Елин Пелин" до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елин Пелин".

На 26 февруари 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Атанас Цветанов" жк. „Надежда" VI , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бл. 614, бл. 633, бл. 615, бл. 634, бл. 632, бл. 635.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 61-во СОУ.

На 26 февруари 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Смагово" с. Курило , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Нов живот" от ул. „Смагово" до ул. „Чавдар войвода" и ул. „Божур".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нов живот" кръстовището с ул. „Явор".

На 26 февруари 2015 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Васил Чекеларов" кв. „Бояна" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Васил Чекеларов" от ул. „Меча поляна" до ул. „Балканска война", по ул. „Петко войвода" от ул. „Васил Чекеларов" до ул. „Панорамен път".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петко войвода" ъгъла с ул. „Васил Чекеларов".

На 26 февруари 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лозарски път" гр. Нови Искър , се налага спиране на водоподаването от 13:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Лозарски път" от ул. „Искърско дефиле" до ул. „Първа шопска девизия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искърско шосе" ъгъла с ул. „Лозарски път" .

На 26 февруари 2015 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Манчев" кв. „Кръстова вада" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Емилиян Станев" от №69 до №69Е, ул. „Димитър Манчев" №32 и №32А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев"№69А .

На 27 февруари 2015 г. (петък), във връзка с провеждане на тест за нулево налягане в центъра на столицата, се налага спиране на водоподаването от 00:00 часа до 6:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между: бул. „Васил Левски", бул. „Сливница", бул. „Мария Луиза", бул. „Цар Освободител".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Георги Сава Раковски" и ул. „Екзарх Йосиф".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Последвайте канала на

1261 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини