Българката Алекс уволнена от "Риц"

  • 25 февруари 2015 07:13

  • 3684
  • 1
Българката Алекс уволнена от "Риц"
©

Една от участничките в риалити шоу Star Academy – Александра Овчарова, се замеси в шумен сексскандал в Англия в началото на февруари. Тогава ръководството на тузарския хотел “Риц” в Лондон уволни мениджъра си – 51-годишния милионер Стивън Боксал, след като стана ясно, че е назначил на работа там българката, без да уведоми шефовете си, че му е гадже.

Сега стана ясно и че същата съдба е споходила и 22 години по-младата му любима, с която са заедно от миналата година. Това се вижда от профила на Алекс във Facebook, където брюнетката посочва именно хотел “Риц” като предишна месторабота и че в момента не се занимава с нищо.

Със сигурност обаче няма нужда да се притеснява как ще се издържа в Англия, тъй като любимият й е милионер и със сигурност няма да я остави гладна, смятат запознати.

29-годишната Александра и 22 години по-възрастният Стивън Боксал се запознали миналата година в нощен клуб в Лондон и любовта помежду им пламнала от пръв поглед.

Двамата не криели отношенията си, като певицата дори се е запознала със семейството на вдовеца и е живяла в огромната му къща, оценена на няколко милиона паунда.Фактът обаче, че мениджърът на „Риц” е решил да подпомогне музикалната кариера на гаджето си и да я назначи в ресторанта на хотела не се понравил на собствениците и след като разкрили своеволието му, го уволнили.

Така след 19 години в бизнеса Стивън се разделил с поста, който заемал от 2009 г.Медиите на Острова отбелязват, че Александра не е криела високия стандарт на живот, който е поддържала, благодарение на мъжа си - от посещения на концерти в “Роял Албърт Хол”, до скъпи вечери и полети в бизнес класите на самолетите. Засега от хотела не са потвърдили дали Алекс ще продължи да работи в “Риц”.

Последвайте канала на

Novini.bg
3684 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.02.28 | 18:15

1
S MIRIZLIVEA TCHETAL E DO VREME

Добави коментар

Водещи новини