70% по-евтини билети за българи на HORIZON FESTIVAL

  • 24 февруари 2015 12:00

  • 976
  • 0
70% по-евтини билети за българи на HORIZON FESTIVAL
©

Най-бързо развиващият се зимен фестивал в Източна Европа HORIZON отново ще окупира Банско за цяла снежно-музикална седмица.

От 7 до 13 март, на повече от 6 локации, над 100 артисти от световните хаус, техно, бейс и гаридж сцени ще съберат хиляди фенове на зимните спортове, уникалните изживявания и истинския лавинообразен парти стил. През 2015 билетите за събитието са 70% по-ниски за българи. По този начин, HORIZON, който традиционно събира ентусиасти от цяла Европа и САЩ, се опитва да привлече и повече местна публика.



Специални оферти, включващи фестивален пас, нощувки и ски карта за 4 или 7 дни от фестивала също са на разположение за българи на horizonfestival.bg. Те могат да бъдат закупени до този четвъртък, 26 февруари! След тази дата билетите ще се продават без ски пропуски, съответно на цена от 100 лв. за пълен фестивален билет или 60 лв. за четиридневен билет от 6-9 март или 10-13 март.



HORIZON 2015 е третото поред издание, което очаква петорно повече публика от 7 до 13 март в Банско. Фестивалът, дело на англичани, които стоят и зад култовите Outlook and Dimensions в Хърватска, стартира ударно през 2013, когато само с четиримесечна подготовка успява да събере на едно място над 1000 любители на клубната музика и адреналина на пистата. Две години по-късно, зад HОRIZON стои сериозен екип, а очакваните гости са двойно повече.



Horizon Festival 2015 кани всички фенове на музиката и зимните спортове да прекарат цяла седмица, наситена с много каране, музика и настроение. Най-големите ентусиасти могат да закупят своя Full Pass билет + 7 нощувки + 6 дневен ски-пас за 499 лв за целия период на фестивала или за част от седмицата на цена от 279 с включени нощувки и ски пас. Офертата важи само до този четвъртък, 26 февруари. Билети се продават в мрежата на Eventim.bg и Boardshop.

Последвайте канала на

976 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини