Желко Йоксимович съдия в новия сезон на X Factor

  • 24 февруари 2015 10:25

  • 1935
  • 2
Желко Йоксимович съдия в новия сезон на X Factor
© Moko Solution

Желко Йоксимович, който ще представи за първи път у нас впечатляващо шоу „Balkan Bazar“ на 20 март в Зала 1 на НДК, ще е съдия в новия сезон на X Factor, съобщават от екипа му.

Виртуозът на балканската музика е получил специална покана да се присъедини към екипа на предаването лично от неговите продуценти.

Изборът на Желко не е никак случаен, тъй като изпълнителят на мега хита "Lane moje" е звезда в цяла Европа. Най-популярният и талантлив певец и музикант на Балканите вече има опит в подобен тип телевизионни риалити формати след изявите си в „Гласът на Сърбия“, където беше жури заедно с СЕСА.

„Нямам търпение да се срещна с младите таланти, което ще се случи веднага след концерта ми в София. Като техен ментор ще им предам опита, който съм натрупал през годините. Сигурен съм, че ще открием много талантливи момчета и момичета, а защо не и нова звезда, която да покори класациите в цял свят“, коментира новината Желко.

Последвайте канала на

1935 2

Коментари 2

Добави коментар
AntiSRB

2015.02.24 | 23:27

2
Добре де, защо да може сърби да идват да пеят у нас, да са ни даже жури за избор на наши, български звезди, а в Сърбия все още да важи пълната забрана за българска музика и филми? Докога така?
asd

2015.02.24 | 19:56

1
На балканите ние сме най-широко скроени :) за добро или лошо....

Добави коментар

Водещи новини