Оргия в полицейско управление (видео 18+)

  • 24 февруари 2015 07:30

  • 33271
  • 1
Оргия в полицейско управление (видео 18+)
©

Снимка на полицай, гаврещ се с гола жена, предизвика обществен гняв в Парагвай.

Детективът е заснет с вдигната тениска и в меко казано интимна поза с партньорката. Кадрите се появили за пръв път във Фейсбук с коментара: "Правя това публично достояние, защото такива неща се случват ежедневно в полицейското ни управление и вече ми се повръща." Източникът, който не е назован, но най-вероятно е полицейски служител от столицата Асунсион, казва пред местното издание "Хроника": "Там постоянно разиграват оргии, проститутки, стриптизьорки, че и много по-лошо. Трябваше да направя нещо това да спре."

В момента тече вътрешно разследване, а говорителят на полицията Пауло Алонсо е цитиран да казва: "В момента проверяваме какво се е случило в този участък. Също така държим да проверим дали става дума за единичен инцидент или за практика."

Последвайте канала на

Филип Епитропов
33271 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.11 | 20:26

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини