Камерън Диас със "Златна малинка"

  • 23 февруари 2015 08:02

  • 1540
  • 0
Камерън Диас със "Златна малинка"
©

Камерън Диас и Кърк Камерън грабнаха „отличието” най-лоша актриса и най-лош актьор на тазгодишните 35-и антинагради “Златна малинка”. Призовете традиционно се връчват ден преди раздаването на Оскарите.

Кърк Камерън е големият „победител” тази година, спечелвайки четири от шест категории, в които бе номиниран той и неговата комедия “Спасяването на Коледа” - най-лош филм, най-лош актьор, най-лош сценарий и най-лош екранен дует за Кърк Камерън и неговото его, пише в. "Монитор".

Камерън Диас пък спечели напръсканата със златен спрей малинка на стойност по-малко от 5 долара за ролите си в две комедии: „Другата жена” и „Сексзапис”.

Модерната версия на мюзикъла „Ани”, в който също участва Камерън Диас, заедно с Джейми Фокс и Куавенжани Уолис, бе обявен за най-лош римейк, имитация или продължение.

Фаворитът за антинаградите Майкъл Бей бе отличен като най-лош режисьор за „Трансформърс: Ера на изтребление”, макар че филмът спечели над един милиард долара. Никола Пелц бе пощадена за поддържащата си роля в „Трансформърс”, но Келси Грамър нямаше този късмет. Носителят на пет награди „Еми” Грамър бе избран за най-лош актьор в поддържаща роля не само в „Трансформърс: Ера на изтребление”, но и за изпълненията си в „Легендата за Оз”, „Мисли като мъж 2” и „Непобедимите 3”.

Меган Фокс, която си спечели слава именно с “Трансформърс”, бе обявена за най-лоша актриса в поддържаща роля за изпълнението си като упоритата репортерка Ейприл в продуцирания от Майкъл Бей филм “Костенурките нинджа”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1540 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини