Труп се разлагал година и половина в апартамент в Пловдив

  • 21 февруари 2015 18:00

  • 12636
  • 9
Труп се разлагал година и половина в апартамент в Пловдив
©

Откриха трупа на жена, престоял в пловдивски апартамент година и половина. Тялото на самотно живеещата Николина Георгиева /85 г./ е намерено на дивана в хола.

Бабата изчезнала някъде през септември 2013 г., но съседите предположили, че е отишла при роднини на село и не я потърсили. Този петък обаче теч от жилището ги накарал да влязат вътре. Домоуправителят повикал ключар и служители от Трето районно. Като видял униформените, съсед, живеещ отсреща, заявил, че има ключ за апартамента. Опитали да отворят с него, но се оказало, че от вътрешната страна на патрона на бравата има вкаран друг ключ. Затова се наложило специалист да отвори вратата.

Според "Марица" последвалите събития напомнили филм на ужасите. Първи вътре влязъл един от полицаите и попаднал на смразяващата гледка. Разложеният труп на пенсионерката стърчал седнал на дивана. Явно жената тихо е издъхнала в тази поза и тялото й е останало така, без да има кой да се погрижи за него.

Пред репортер на "Марица" хората от блока обяснили, че почти не познават възрастната жена. Тя била затворена, почти с никого не разговаряла и дори не пазарувала в магазинчето за хранителни стоки, което е до входа. Вероятно и затова никой не е забелязал отсъствието й, освен касиера на входа и инкасаторите от Енергото и ВиК.

Тялото на самотната старица е откарано за аутопсия в Съдебна медицина. След приключването на процедурите, ако не бъдат открити някакви нейни роднини, вероятно останките на жената ще бъдат погребани служебно.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12636 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.03.05 | 15:19

9
Крайно време е,взимаме заема и тогава ще купуваме ковчега
Гробар

2015.03.05 | 15:19

8
А тая държава от колко години се разлага вече!? Нема ли да я погребваме?

2015.02.22 | 21:43

2
Е, не е ли смърдяло, бе?!?
А ши яде ли идин умрел гълъб!?

2015.03.05 | 15:19

7
МА ТО УМРЯЛ'МА!!!
бърбън

2015.03.05 | 08:36

6
Жалък край. Да минат години, докато някой се сети за теб ...
ad

2015.02.23 | 11:36

5
█▓██████████████████████████████████████▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▒▒░░░░▒▒▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓██▒░░░▒▓▓██████▒░░░░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒████████▓▒░░░▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓█▓░░░▓███▓███▓░░░░▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓█▒░░▓██████▒░░░▒████▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓██░░░█████▒░░░░░░▓███▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓██░░░▒██▒░░░▒█▓░░░░▓█████▒░▒█▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░░░▒█████▓░░░░▓██▓░░░██▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓██▒░░░░▒████▓▓███▓░░░░░░░░▒█▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓██▒░▓███▓▓▓▓▓▓▓███▓▒░░░▒▓█▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████████▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

2015.02.23 | 08:32

4
Коалицията „Булгартабак“: Прасе, Сокол и Буда.Цигареният холдинг остава невидимият трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ, който все повече се откроява като истинския управляващ страната.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. Това, което остава скрито години след раздържавяването на цигарения холдинг, е как „Булгартабак“ успява да играе ролята на невидимия трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ. Тандем, който все повече се откроява като реално управляващ страната за сметка на широко прокламираната голяма коалиция. Сделката по приватизацията и последващата смяна на собствеността в мажоритарния акционер в „Булгартабак холдинг“ е описвана и разказвана може би десетки пъти. За да е ясно мястото на нашите политико-физкултурни герои, е редно да я опиша пак.

2015.02.23 | 07:50

3
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
........

2015.02.22 | 21:25

1
е това ми скапе настроението от всякъде... гадна депресираща медия сте вие.

Добави коментар

Водещи новини