Коалицията решава за дълга в понеделник

  • 20 февруари 2015 09:02

  • 1382
  • 2
Коалицията решава за дълга в понеделник
© Булфото

Четирите партии от коалицията най-вероятно ще се срещнат в понеделник, за да стиковат позициите си за дълга, пише "Преса".

Патриотичният фронт и АБВ са поискали да използват уикенда, за да поговорят със своите партийни структури и да обсъдят с тях плюсовете и минусите, ако подкрепят ратификацията за 16 млрд. лв. дълг, разказаха депутати.

Неофициално финансовият министър може да продължи разговорите си с тях, но в началото на другата седмица на специална среща с ГЕРБ ще искат да чуят решението на партньорите си.

Мястото и часът не бяха определени вчера, че се знае, че на срещата ще присъстват финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и вицепремиерът Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Не е ясно дали ще се включи и премиерът. Ако не се разберат, ще използват и коалиционния съвет във вторник. Очаква се точката да бъде гласувана в сряда.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1382 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.02.20 | 12:11

2
ако тези политически партньори не ГЕРБ се включат в акцията на това правителство за този огромен заем, това ще бъде тчхното най-голямо предателство. АЗ СЪМ ЧЛЕН НА ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА ДА ОДОБРЯ ПОВЕДЕНИЕТО И ПОДКРЕПАТА НА РЪКОВОДСТВОТО ЗА ТОЗИ ЗАЕМ. НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ ДА СА НА ТОВА МНЕНИЕ.AGLOR

2015.02.20 | 11:16

1
ЕЕЕЕ то бива ама вече прекаляват да ни правят на малоумни! Хора ВИЖТЕ ГИ И ЗАПОМНЕТЕ !!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини