Застреляли понито в Марикостиново за отмъщение

  • 19 февруари 2015 10:40

  • 2224
  • 2
Застреляли понито в Марикостиново за отмъщение
©

Убийството на кончето пони в петричкото село Марикостиново се е случило след продължителни заплахи, отправени към жената на собственика Георги Георгиев.

Пред "Фокус" фермерът разказа за заплахите, отправени към неговата съпруга от местни жители в селото. Той бе категоричен, че става въпрос за умишлено убийство, като акт на отмъщение към собствениците. Три дни след заплахите кончето е убито. Георгиев бе категоричен, че знае кои са убийците на животното, но срещу тях не може да се направи нищо, тъй като „цялото село трепери от тези хора”.

Георгиев разказа, че убийците на кончето пони са ловджии и преди два месеца са убили и крава на друг местен жител, отново като акт на саморазправа. „Тези хора опожариха сеното ми тази година, завладели са цялото село и тормозят местните жители, но никой нищо не им казва – нито кмет, нито никой'', каза още фермерът.

Той поясни, че кончето е на една година, мъжко. В заключение Георгиев каза, че е подаден сигнал в полицията, но възмездие за действията на въпросните ловджии не се очаква.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2224 2

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.06 | 19:16

2
AMI ZASTRELQTE GI TIQ POMIQRI STRAHA WI PRE4 BOI BOI PO IZRODITE
da

2017.02.06 | 19:16

1
Ловджийте са доказано нах - тъпите хора дето може да го има. Ходят с пушките ис гората и стрелят по сърни и елени. Супер комплексирани тъпаци с малки пишки.

Добави коментар

Водещи новини