Професионален говорител на BBC с ексклузивен семинар в София

  • 18 февруари 2015 16:05

  • 1101
  • 1
Професионален говорител на BBC с ексклузивен семинар в София
©

Алистър Макдоналд, бивш професионален говорител на BBC и настоящ специализиран консултант по управление на репутация и кризисен мениджмънт идва за ексклузивен еднодневен семинар в София на 25 февруари 2015 г.

В рамките на един пълен работен ден той ще представи най-доброто от британската система за правене на презентации и усвояване на техники за водене на разговор в бизнес среда.

Организатори на събитието са Betahouse Sofia и Работилница Изида, а партньори на инициатива са медийните агенци Carat и Vizeum, част от мрежата на Dentsu Aegis Network.

Семинарът има за цел да покаже как се прави кратка презентация пред публика за кратък период от време, като същевременно усъвършенства уменията на участниците в сесията да ангажират публиката със своето представяне.

Алистър Макдоналд е разработил програмата, на чиято база и в момента обучава на комуникационни умения директори и висши мениджъри от частния и публичния сектор във Великобритания.

В нея, освен основите за добри презентационни умения, ударение се поставя върху създаването на контакт с непознати, упражнения за идентифициране на елементите за добре разказана история, как работи паметта на всеки участник и каква роля играе тя за приемането на посланието.

Алистър Макдоналд има 20-годишен опит като журналист и продуцент в BBC. Като професионален говорител, той е тренирал директори от 27 страни. Работил е с adidas, AstraZeneca, Britsish Telecom, Orange, Swiss Life, Deloitte & Touche, Reuters, Neste Chemicals, Crystal Global Chemicals и др.

Записвания за семинара могат да бъдат направени online.

Последвайте канала на

Novini.bg
1101 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.02.18 | 16:26

1
смешник

Добави коментар

Водещи новини