Химатех ще участва на Българска строителна седмица, за да търси нови клиенти

  • 11 февруари 2015 09:58

  • 804
  • 0
Химатех ще участва на Българска строителна седмица, за да търси нови клиенти
©

„Секторът, в който работим, в България се доминира от няколко големи чуждестранни фирми, а строителните обекти през последните години намаляват, което води до настървена конкуренция сред производителите на материали“, споделя Диана Бояджиева от ръководството на Химатех.

Според нея това е причината българските компании трудно да установяват отношения с изпълнители на строителни обекти и да намират нови клиенти.

„Изложенията са едно от малкото места, където се осъществява реална среща с много заинтересовани клиенти и всеки производител може да представи продуктите си пред публиката. Времето за срещи и презентации е неограничено, а неспиращият поток от хора е важен критерий за успешно представяне на подобен вид изложения“, каза Бояджиева.

По нейни думи, за да оцелее дадена фирма в днешния пазар, е необходимо непрестанно да търси нови контакти и да разширява клиентската си база, защото ако не го прави, ще бъде изхвърлена от въртележката на бизнеса. „Ето защо и ние от Химатех желаем да вземем участие в изложението - за да останем на въртележката и да продължим да се возим“, допълва тя.

Новите продукти в сектора


По време на изложението от 25 до 28 март Химатех ще представят новите си разработки, обслужващи строителния бранш, сред които - епоксиден грунд за влажен или омаслен бетон , саморазливен под на водна основа без разтворители, силиконови каучуци за взимане на точен отпечатък, както и високотемпературни лакове и емайллакове на силиконова основа.

Освен това компанията ще информира клиентите си за съставките, които използва, за новите тенденции в химическата промишленост, както ще даде и повече данни за определените продукти и услуги.

Подробности за компанията


Химатех е наследник на бившия Институт по химическа промишленост в България. Още с основаването на института е сформирано звено за контролно-аналитична дейност и впоследствие се обособява като лаборатория. С годините обхватът на дейността й се развива и разширява. Изградената материално-техническа база, както и натрупаният опит през годините са условия за създаване на Акредитирана изпитателна лаборатория към Химатех. Компанията произвежда продукти, обслужващи различни сектори на българската икономика, като основният е строителният бранш. Фирмата разполага със специалисти, които могат да посочат най-добрата антикорозионна система за конкретен обект и при конкретни условия. Химатех разполага с производствени площи в близост до летище

Последвайте канала на

Novini.bg
804 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини